Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 7 hetes a babám. Mennyi ideig...

7 hetes a babám. Mennyi ideig alhat evés nélkül?

Figyelt kérdés
este 8 ota alszik.. ébresszem fel? eddig ilyen nem volt, hogy ennyit aludt volna..
2010. aug. 29. 03:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne keltsd fel, ha éhes, majd felkel. Örülj, hogy eddig alszik. Ha felkelted, megzavarod az alvási rendjét.
2010. aug. 29. 04:20
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Nekünk max 5-6 órát engedett a doktornő evés nélkül ennyi idősen. Azt mondta, hogy a vércukorszint esésétől nem feltétlen ébred fel, hanem csak jobban alszik.
2010. aug. 29. 07:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem ébresztettem fel a kislányom 6 hetes korától este 8-tól reggel 5-6-7 ig is aludt, nem volt gond , szépen fejlődött.

Most 1 éves és este 8 tól alszik reggel 8-ig mindig.

2010. aug. 29. 08:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Az én babám 9 hetes és 7 hetesen csinálta ezt először,hogy este 8-tól hajnal 4-ig aludt!Én is megijedtem és felketettem,de lehet nem kellett volna ,mert azóta is csak egyszer fordult még elő:(((És egyébként 3 óránként eszik!Most ott tartunk,hogy este 10-kor eszik,alszik 3 ig,majd reggel 6-kor eszik megint!És utána 3 óránként!De megkérdeztem a védőnőt és a dokit is ,azt mondták,hogy vannak babák akik 2 hónaposan már átalusszák az éjszakát!!!
2010. aug. 29. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Éjjel ne keltsed, örülj, hogy alszik! Napközben viszont figyelj rá, hogy ne teljen el 4 óránál több két evés között.
2010. aug. 29. 10:38
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen, végüól is 5ig aludt, ennyit még sose, utána mohon evett, bukott, alig akart vissza aludni. de nappal 2-3 oránként kér enni.
2010. aug. 29. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
a mi babánk is képes 5-6-7 óránként enni éjjel. Én nem ébresztem fel, nem akarom elrontani az alvókáját. védőnőm szerint azt a babát, aki szépen hízik, nem kell ébresztgetni, majd ő jelzi, mikor akar enni.
2010. aug. 30. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi most vagyunk 8 hetesek és este már 3 hetes kora óta csak 1x kel fel, mert én nem költöm úgy gondoltam ha éhes lesz felkölti a hasa. És így is lett, napközben 4 óránként éhes 175-öket eszik, ritkán sűrűbben kevesebbet. De annak csak örülj ha este tudsz tőle aludni, nekem megváltás volt kipihenni azt a 3 hetet. És örültem, hogy ilyen ügyes kislányom van!
2010. szept. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!