Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, hogy több tejem...

Mit tegyek, hogy több tejem legyen? Járt már más is így, mit tett? Barna alkohol mentes sört iszok, görög dinnyét eszek. Meg tudnám növelni a tejcsimet?

Figyelt kérdés
A 3 hetes babám elejétől fogva hirtelen tele szopizta magát és utána folytatta, csak épp megszívta, ami elég volt ahhoz hogy beindítsa a tejtermelést, amit viszont nem szívott ki. Emiatt elkezdtem fejni, de a kettőből max 60 ml jön le. A fejést nem tudtam az elejétől végezni, mert kisebesedett teljesen. Lehet emiatt nem tudok többet lefekni, mert amit a babám beindított nem jött ki, hanem benn maradt? Olvasom, hogy valakinek 100-120 ml jön le. Valamit nem jól csinálok? Mert akkor fejem, amikor a tejtermelés beindul 2 óránként.

2021. júl. 27. 18:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Muszáj volt idejönni ősanyázni ugye,kedves heteske? De a szoptató anyák a " k...gök". :)

6-os korrektül leírt mindent.

2021. júl. 27. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
6os leírt mindent .Én még annyit hozzátennék ,hogy az sem jelent semmit ,hogy mennyit tudsz fejni. Én pl 1 cseppet se tudtam soha. Egyszer begyulladt a mellem akkor kellett volna . Nem sikerült. Próbáltam kézi és gépivel semmi nem indította be. Soha nincs a mellemben semmi ,csak akkor és annyi jön amire a fiamnak szüksége van. 1,5éve szoptatom. Szóval nyugi . Ha nem eszik nem éhes csak komfortszopizik ,főleg ha még 60ml le tudsz fejni.
2021. júl. 27. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
11: senki nem titulált senkit köcsögnek rajtad kívül, de ha te így gondolod végülis azok is lehetnek ☺️
2021. júl. 27. 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Sejtettem amúgy hogy idetéved egy ősanyázó vagy szoptatás nácizó. 🤷

Nem nagyon hat meg. Amit leírtam mind igaz és azért írtam le hogy a kérdezőnek segítsek. Ezek számomra is hasznos infók voltak anno. 4 hónapos koráig komfortszopizott sokat a kicsim. Utána is volt, hogy ha fájt valami kellett neki. Olyan 7,8 hónaposan ahogy már jobban evett, elmaradt. Jól rászokott mi?😂😂

2021. júl. 28. 06:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Tényleg annyira korlátoltak itt egyesek, hogy a válaszból amiben amúgy a szoptatás támogatására vonatkozóan is helytálló tanács volt leírva, hogy egyetlen szón akadnak fent, amit mellesleg manapság már kb csak az ért pejoratívan aki komplexusos? Megáll az eszem, és ezek nekiállnak itt másra fröcsögni mert egyetlen szóhasználaton nem tudják túltenni magukat… Persze ti nyugodtan degradálgassátok egymást ilyen kifejezésekkel meg vegyetek magatokra amit akartok, de nem mindenki szánja minősítgetésnek rajtatok kívül.
2021. júl. 28. 08:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Én sok köménymag levest ettem, és citromos sört ittam 0%..

És lehet kapni tejszaporitó teát 400ft körül van azt hiszem

2021. aug. 4. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!