Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit evett a babátok kb...

Mennyit evett a babátok kb 3 hetesen?

Figyelt kérdés
írhatnak tápszeresek is
2021. júl. 27. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Soha, 1x sem mértem meg. 2 évig szoptattam. Mindig jóllakottan vált le a mellemről.

Szóval annyit evett, amennyivel jóllakott.

2021. júl. 27. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszem 7x60/90 ml víz plusz tápszer. De biztos, hogy sokszor hagyott belőle
2021. júl. 27. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Nyílván, ha nem tudod, mert nem mérted, nem fejted stb. akkor a kérdés nem neked szól.
2021. júl. 27. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
90 ml vízzel kevert tápszert, nagyon gyakran, össze vissza. Rendszertelenül, mikor megéhezett, 8-10szer egy nap, néha többször is.
2021. júl. 27. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező,ne fejd,ne mérd a babát. Szoptass,amikor kéri. Ha kell,fél óránként. 3 hetesen egész nap szoptatásból állt. Kb.3 hónapig. A pelusokat mérd. 24 óráig. Nyilván az üres pelusok súlyát levonva.

Én is aggódtam,hogy kevés a tejem,aztán mikor napi 850 gr-mokat mértem,megnyugodtam. Fejni sosem tudtam 30 ml-nél többet. Nem mérvadó,tesóm sem tudott fejni. 6 hónapig csak anyatejes volt a fiam de még most is sokat igényli, 11 hónapos múlt.

2021. júl. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!