Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » IQOS szoptatás alatt?

IQOS szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy véleményetek szerint mennyire káros egy fél év alatti kisbabára nézve az IQOS? Félreértés ne essék, nem dohányzom egyáltalán, csak terhesség előtt igencsak sokáig dohányoztam és amikor megtudtam hogy terhes vagyok egyből letettem, azóta nem gyújtottam rá. Amit sajnos egyre nehezebb megállni mert a családban szinte mindenki dohányzik és egyre jobban kívánom, viszont a kicsi miatt nem gyújtok rá. A gyermekem anyatejes+tápszeres, viszont sajnos a tejem nem elég neki, így nagyobb arányban tápszeres.

2021. júl. 26. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nikotint kapná az anyatejjel. Teljesen mindegy h kap mellette tápszert.
2021. júl. 26. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Tápszerezz akkor, legalább azt csinalod amit akarsz
2021. júl. 26. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem lesz jó, mert a nikotin átjut az anyatejjel
2021. júl. 26. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
' a családban szinte mindenki dohányzik' - esetleg nem lehet nekik szolni, hogy ha ott vagy, legalabb akkor ne tegyek, mert passziv dohanyoskent te is szivod es karositja a magzatot is?
2021. júl. 26. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Inkább a családtagoknak kellene több esze legyen. És a passzív dohányzás is ártalmas a gyerekre nézve, a nikotin beivódik a bőrbe, bútorokba, tehát amikor kézbe veszik vagy lerakod valahová, ahol cigiztek, valamennyi úgyis átmegy hozzá. A "friss levegőn" sétálva is, aki nem dohányzik, méterekről érzi, szóval a baba is. Nem is beszélve arról, hogy dohányos családban felnőve nagy eséllyel már kamaszként dohányos lesz ő is, mindegy, mit prédikáltok majd róla, hogy ő ne tegye tönkre magát, csak a példa számít.
2021. júl. 26. 21:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Gyerek közelében illetve bent a lakásban senki sem dohányzik. Csak az udvaron ahol nincsen gyerek. Ha pedig kint van a gyerek elküldöm őket jó messze tőle.
2021. júl. 26. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Tök mindegy, bőrről, hajról, ruháról meg a fincsi leheletükből úgyis kapja a nikotint a komplett családtól, nyomassad még neki az anyatejjel is, persze, király lesz.
2021. júl. 27. 06:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Álljatok át akkor tápszerre és már is nincs ez a nyűglődés, szívhatod az IQOS-t vagy a rendes cigit, probléma megoldva.
2021. júl. 27. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
31%

nem tudlak megereteni. en is nagy dohanyos voltam es borzasztoan hianyzik. de a babam anyatejet kap, nem tudnam megtenni h mergezem a tejet neki. es hat honapos kor felett is artasz neki.

ha neked ez fontosabb allj at tapszerre.

2022. febr. 6. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!