Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha én nem szeretnék szoptatni,...

Ha én nem szeretnék szoptatni, akkor előre mondjam az orvosnak, hogy írja föl a tapszert?

Figyelt kérdés
Második terhességem. Az elsőnél nekem kín szenvedés volt, vérzett , sebes lett, nem gyógyult, rá adasul tejem is alig volt. Én nem akarom ezt megint eljátszani , mondjon bárki bármit! A kórházban persze fogom szoptatni, már ha lesz tejem, aztán itthon szeretném abba hagyni.
2021. júl. 26. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérheted. Senki sem kötelezhet szoptatásra. A tápszer is teljes értékű táplálék a babának, és erről leszel jó vagy rossz szülő. Gondolom, ezt te is így gondolod, csak szeretném megerősíteni, mielőtt jönne a szopikommandó.
2021. júl. 27. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Jav.: nem ettől leszel.
2021. júl. 27. 20:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Enis így gondolom, mint te. Őszintén szólva én itthon sem fogom közölni , mert Anyosom és rokonok nem néznék jó szemmel. Le**arom… Csak az tudja, aki átélte , ha nem megy a szoptatás , akkor nem, és kész. Nyilván, ha úgy menne, ahogyan nekem azt mondtàk, nem lenne vele gondom. Kisfiam meg született próbáltam , konkrétan mikor jött a szopizási idő, minden túlzás nélkül rettegtem, és féltem cicire tenni. Kenhettem én akármilyen kremekkel, ilyen-olyan bimbóvédő. Aztán kisfiam hiába enni akart, nem volt mit, azon gyötörtem magam, míg elment az a kicsi is. Koszonom nem kerek belőle, tapszerrel is boldogulni fogunk, kisfiam is megnőtt , szép , egészséges.

Nektek pedig köszönöm a támogatást , sokat jelent:))) ❤️❤️ Sok szív mindnekinek!!!

2021. júl. 27. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!