Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha elszámoltam, kiöntsem?

Ha elszámoltam, kiöntsem?

Figyelt kérdés
Hulla fáradt vagyok, és nem emlékszem, mennyi kanál tápszert tettem a vízhez. Tettem plusz egy fél kanálnyit, nem volt időm új vizet forralni, hűteni. Nagy bajt csináltam? Ma fordult elő először, legközelebb ha netán így járnék ugye inkább kiöntsem?
2010. aug. 25. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Az allaga nem volt mas, a picur nem sirt, akkor nem dol ossze a vilag. Nem minden nap esel ebbe a hibaba, neha pedig elnezheto, de baja nem lesz tole.
2010. aug. 25. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem attol nem lesz semmi baja meg nem olyan koncentralt fel kanalnyitol
2010. aug. 25. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
velem is történt ilyen, nagyon híg lett a tápszer , nem is itta meg a kisfiam, újat csináltam. szerintem semmi baj nem lesz belőle ha megette akkor jó volt.persze inkább jobb odafigyelni.
2010. aug. 25. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha kevesebbet tettél bele, hamarabb lesz éhes, ha többet! Semmi baja nem lesz 1 alkalom miatt!

Én is jártam így!:)

2010. aug. 26. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
talán mindig mond ki hangosan a számokat, amikor számlálod hány kanállal tettél bele.
2010. aug. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!