Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire normális ez ebben a...

Mennyire normális ez ebben a korban? Mennyit kéne aludnia? Nem sok ez?

Figyelt kérdés
12 hetes a lányom és este9-10-től reggel 6-7-8ig alszik, utána evés és megint 4 óra
2010. aug. 25. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok, örülj, hogy átalussza az éjszakát!:) És a 4 óra után alszik még napközben, vagy már csak éjjel?
2010. aug. 25. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy ebben a korban 16-18 óra alvás teljesen normális!
2010. aug. 25. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:
még alszik délután is, persze nagyon örülök, csak az elmúlt két hétben nem "hízott" annyit, mint előtte. de ha éhes lenne, biztos nem aludna ennyit, ugye?
2010. aug. 25. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ien, elvileg a babáknál gyakrabban váltakoznak az éber- és mély alvási ciklusok. Így ha éber alvásban van, biztosan elébredne arra, hogy éhes. Ha csak anyatejes, akkor a születési súly duplázása után erősen lecsökken a súlygyarapodás. Ha amúgy életvidám baba, és nem látsz rajta semmi furcsát, nincs semmi baj a sok alvással és a kevesebb hízással!:)
2010. aug. 25. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem is foglalkoztat a kérdés, csak lusta voltam kérdést kiírni. Az én babám 14 hetes és ugyanígy vagyunk. Este 10 körül alszik el és reggel 7-8 között ébred. Eszik, majd egy kicsit játszunk és a köv. evésig még alszik 30-40 percet. Evés után kb. 3-3,5 órát alszik. Délután is alszik kb. 2 órát és este is még be szokott aludni 30-50 percig.
2010. aug. 25. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

11 hetes kisfiam napi programja.7-kor kel, alszik kb 1.5-2 órát délelőtt, du meg kb 2-3 órát.8-kor alszik el este, először alszik 4 órát, kel 24:00-kor, aztán 3.5 órát, és megint kb.3-3.5 órát.Szerintem, ha erre van neki igénye, akkor aludjon csak , ne aggódj.Az éjszakát jó hogy végigalussza, én is azt kívánnám, dehát majd valamikor....

Szóval csak nyugi:)))

2010. aug. 25. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!