Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy vegyem rá két hónapos...

Hogy vegyem rá két hónapos babámat, hogy kiürítse a cicimet?

Figyelt kérdés
Hiába erőltem, többször masszirozom a mellem, utána kinálom neki, nem hajlandó dolgozni érte, igy muszáj vagyok áttenni a másikra a maradékot meg lefejem (kb.10-15 ml). Úgy 150 körül szokott enni két mellből, akkor jut hátsó tejhez is ugye?
2010. aug. 24. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jól csináljátok!
2010. aug. 24. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Én végig így szoptattam, 2 hónapos korára duplázta a súlyát, úgyhogy szerintem elég zsíros tejhez jutott :D
2010. aug. 24. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene lefejni a maradék tejet,csak akkor,ha neked kellemetlen és azért fejed le.Ha nem szeretnél tejet lefagyasztásra,vagy eladásra,akkor inkább hagyd,hogy beálljon a" kereslet-kínálat"elvre a cicid,és akkor mindig elég hátsó tej is jut a babádnak.Így mindig azt fogja kapni,amire szüksége van.És az sem baj,ha két mellel lakik jól.Ez még változni fog többször is szoptatás alatt.

Két gyereket szoptattam,a nagyot 2évig,a kisebbiket 2,5 évig most a 3.babóval vagyok 33hetes.Sok sikert,és minden jót!

2010. aug. 24. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is felesleges lefejni.biztos, hogy eleget szopik.Úgy olvastam, hogy nem lehet igazán kiüríteni a mellet, mert a tej folyamatosan termelődik.Én az első gyerekemet másfél éves koráig szoptattam, a másodikat még mindig szoptatom, elmúlt 14 hónapos.Mindezt két mellből kezdettől fogva.
2010. aug. 24. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy még össze-vissza eszik változó időközönként,hol 90-et,hol 180-at és félek,ha nem fejem le,akkor kevesebb fog termelődni.Semmi rendszer nincs az evésében max.annyi,hogy délután többet eszik.
2010. aug. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!