Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miket esztek az első 6 hétben,...

Miket esztek az első 6 hétben, a védőnőm adott egy tiltólistát, és szinte csak pirítóskenyeret lehet eszerint enni---ettől viszont nem hiszem hogy sok tej termelődik?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
En sok csirkehust,krumplis dolgot eszem,sok levest foleg mibe rantas jar.Alkohol mentes sort is iszom minden ebednel.Ezek sokat segitettek,visszahoztak a tejemet,mivel a 4ik napon mikor kiegedtek a korhazbol elapadni latszott.Fontos hogy laktatos legyen az ebed legalabb mert akkor lessz a tejed is surubb,nem vizes.Bar meg 2 hetesek vagyunk a szoptatas mellett napi egy decit tejet le is fejej,fagyasztok.
2008. dec. 7. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanazt ettem, mint a terhesség alatt, csak a bogyós gyümölcsöket meg az epret kerültem, meg leredukáltam a tejivást. Figyeld a babád, ha kiütései vannak vagy nagyon hasfájós, akkor jegyezd meg mit ettél előtte és próbáld kihagyni az étkezéseidből.
2008. dec. 7. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem ehettem meg a tojásos dolgokat ( pl rántott hús, rántotta, bundás kenyér)mert egyből kiütéses lett a pici lányom. A sült húsok natur , a rántásos levesek, a felvágott, sajtok,pörköltek nem túlfűszerezve nagyon jók voltak. Ini csak szénsavmentes ásványvizet és szoptatós teát ittam. A rostos üdítőkkel a déli gyümölcsökkel a citrusokkal vigyázz csak keveset egyél belőlle. Tejet csak 1 pohárral igyál egy nap, helyette inkább joghurtot vagy sajtot egyél. A csokitól fájt a kicsim hasa, a sütiket imádtam, de csak a linzerféléket mertem megenni, azt viszont jó sokat. Lehet kapni a gyógyszertárban Eurovit vitamint szoptatós anyáknak. És igyál sok folyadékot. Jó babázást.
2008. dec. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!