Lehet-e még fokozni a tejtermelést, ha már 8 hónapos lesz a babám, és ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Én szeretném még nagyon sokáig szoptatni a rendes etetés mellett. Mostanában azonban szerintem elég kevés a tejem, mert "el is hanyagoltam" egy kissé a szoptatást. Nem szeretném még elválasztani és ezt ő sem akarja. Hatnak-e még a régi praktikák (tea, sok folyadék, sokszori szoptatás stb.)?
(Légyszi, csak akkor írjatok, ha valódi tapasztalatotok van, véleményből már kaptam bőven...)
2008. dec. 6. 15:37
1/2 anonim válasza:
SZia!
Szerintem lehet. Nekem a 2. kisfiam kb. 7 hónapos kora körül kezdett éjszakai kiegészitésnek babatejet kapni. Aztán 13 hónapos kora körül, amikor megint jöttek az őrlő fogai, felébredt éjszakánként és csak a szoptatással tudott visszaaludni. Ennek köszönhetően megint több lett a tejem és 1,5 hónapig nem kellett kiegésziteni.
Szóval sok sikert hozzá Nektek is!
2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem hatnak a régi praktikák. Az én estem az volt hogy a lányom a múlt hónapban elkapta a háromnapos lázat ( 8 hósan )és csak szopni volt hajlandó. Hát mit mondjak úgy beindult a tejtermelésem hogy bedurantak a melleim, nem győztem fejni mikor elmult a láz és visszaálltunk a szilárd kajákra is. Én is sok folyadékot ittam és sokszor szopizott, gondolom a láz miatt is. Próbáld ki nyugodtan veszteni nem vesztesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!