Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptassak autóban?

Szoptassak autóban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 hetes babámmal nagyobb távot kell megtennünk (Budapest-Pécs oda vissza) hivatalos ügyintézés miatt. Teljesen anyatejes. Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás...Szoptassak autóban vagy vigyek tejet magunkkal?

Nem vagyok a nyilvános szoptatás híve, de biztosan félre tudnánk állni úgy, hogy senki se lásson. Viszont mivel időpontra megyünk, a szoptatás miatt borulhat az egész menetrend is. Nem tudom mit csináljak.

Esetleg próbáljak meg szoptatni és ha nem úgy jön ki a lépés vigyek tejet is a biztonság kedvéért?

2021. ápr. 13. 09:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
1 es vagyok, en mindig is bolcsotartasban szoptattam, ezert nekem nem volt gond soha hogy s mikent szoptassak.
2021. ápr. 13. 12:46
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

7es vagyok

Ertem hogy sokan irjatok a kerdezonek hogy ne vigyen tejet de ha az o babaja is olyan mint az enyem (csak fekve szopizik) akkor hiaba allhat a feje tetejere is...

Az en velemenyem egyebkent az hogy sokkal jobb fekve szoptatni. En csomo sorozatot neztem igy, be is aludtam sokszor a lanyommal. Raadasul nalam sose volt gond azzal hogy nem tudtam lerakni vagy csak az en testemen aludt el. Kisurrantam mellole es orakat aludt az agyunkban. Szerintem pl a ringatast se igenyli emiatt mert nem volt kezben sokat. Most mar ugy alszik hogy cicizik elfordul szopizza az ujjat es magat altatja. Aztan ha elaludt atrakom az agyaba...En meg mobilozok tovabb.

Szoval hosszutavon jobb a fekve szoptatas en pl jobban utaltam volna ha csak ulve tudtam volna szoptatni. Nyilvan azaz opcio a legjobb ha mindkettot lehet de ha mar valasztani kell a fekvesre szavazok.

2021. ápr. 13. 13:46
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ti komolyan csak egy pozban szoptattok? Mindig lefekszetek? Oke, en is szoptatok fekve, ha megyunk aludni, de hogy egesz nap fekudjek..? Ez kicsit irrealis nekem...
2021. ápr. 13. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Én nem is tudok fekve szoptatni, pedig sokat próbáltam.
2021. ápr. 13. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Miert kellet lepontozni? Nem ertem ..
2021. ápr. 13. 19:34
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
13: az elejen siman. Annyit aludt a gyerek kijottem mellole. Amikor meg szoptattam filmet neztem 😄 persze elso gyerek, gondolom ha lenne teso kivitelezhetetlen lenne.
2021. ápr. 13. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Mondjuk hátul, ha egy babaülés van még esetleg el lehet férni fekve szoptatni, jó időben meg pokróc és kifeküdni a semmi közepén szopi-piknikre. :D

De érdemes előre több eszközzel, rendes párnával, kukacpárnával akármivel más pozíciót találni. Az enyém is fekve szeretett mégis megoldottuk, nem volt olyan kényelmes mint otthon a tévé előtt, de na..

2021. ápr. 13. 20:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy csak fekve szoptatok, ezt nem tudom honnan vettétek. Azt írtam, hogy félig fekve szoktam. Nyilván van, hogy ülve vagy akár állva, de nekem az első a legkényelmesebb.
2021. ápr. 13. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!