Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » More milk plus kapszulának...

More milk plus kapszulának mikor lesz már hatása? Nálatok beindította a tejtermelést?

Figyelt kérdés

Egy hete szedem 4*1-el kezdtem, tegnap óta 3*2-t. Nálam még nem növelte meg a tejmennyiséget, mikor várható?

Köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 20. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem ez indítja be a tejtermelést, hanem a gyakori ciciztetés. Ez csak segít egy kicsit.

Nekem azonnal hatott, már másnapra több tejem lett. Mondjuk igény szerint szoptatom a fiamat, és ez nála kb 3 óránkéntet jelentett, szóval gyakran volt mellen.

2010. aug. 20. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál!

Én is igény szerint ciciztetem, próbálok fejni is, hátha segít, de csak nem akar több lenni. :(

2010. aug. 20. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Ajaj! nagyon sajnálom. :-( A More Milk ráadásul nagyon drága, pedig ami igazán hatásos benne, az a görögszénamag, azt meg sokkal olcsóbban is lehet kapni...

Ezt ismered? [link] Javaslom az "eredményes fejés titka" pontot.

2010. aug. 20. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Bíztam benne én is, hogy segíteni fog, mert csupa jó dolgokat olvastam róla. De úgy tűnik nekem nem jött be. :(

Köszönöm szépen a linket, átolvasom! Remélem hamarosan több lesz a tejcsi.

Szép estét!

2010. aug. 20. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött be:(
2010. aug. 20. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek sem jött be. Én nem használtam, én laktoherbet ittam, ja és igény szerint szoptattam én is (nálunk 2 óránként evett), és fejtem mint a gép. Volt, hogy minden evés után kifejtem a maradékot. Nekem úgy volt, hogy egyszerre csak 1 ciciből evett, következő alkalommal a másikból. És amelyikből evett abból a maradékot kifejtem és szépen fagyasztgattam le. Próbáld ki, hogy minden etetés után fejd is le (nem tudom így csinálod-e...). A legrosszabb ami történhet, hogy ha nem termelődik vissza elég, hogy a többit cumisüvegből visszapótolod. De így nagyobb ingert kap a melled. Meg én este is lefejtem altatás után. váltottan fejtem, állítólag az is fokozza még a tejtermelődést. 5 percig kb az egyiket, utána másikat és így váltogattam. Hát nem mondom hogy néha nem kívántam már a francba ezeket az órákat, de nekem szerencsém volt és bejött. Sok tejcsim volt. Szorítok neked is!
2010. aug. 20. 22:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Nektek is, hogy írtatok!

A fejést én is próbálgatom, sokszor már a hátam közepére sem kívánnám, de mindent próbálok megtenni, hogy a két hetes babámnak legyen elég tejcsije.

Azt hiszem erről a "csodabogyóról" lemondok...:( és megpróbálom a szoptatós teát.

Szép napot!

2010. aug. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!