Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hányszor melegíthető az...

Hányszor melegíthető az anyatej? Részletek lent

Figyelt kérdés
ha kifejek és 3 ora mulva kaqpja a pici a hűtőből,abbol ami kimarad ujabb 3 ora mulva megeheti?
2010. aug. 20. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak egyszer melegítsd.

Viszont amit kifejsz, nem kell rögtön a hűtőbe tenni, Szobahőmérsékleten több óráig eláll.

2010. aug. 20. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nyáron nem tárolnám még egy órát sem szobahőn a tejet és szerintem max 2-szer újra melegíthető,de próbálj annyit melegíteni,amennyit biztos megeszik.
2010. aug. 20. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem innám meg az újramelegítette tejet, tehát a babámnak sem melegítem meg azt, ami egyszer már meg volt.
2010. aug. 20. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Én csak fejem a babámnak, mert nem szopik. Etetés után fejek a következő etetésre, és nem eszem be a hűtőbe, hogy ne kelljen várnia a babámnak, amikor legközelebb megéhezik. Ez azt jelenti, hogy napközben 3-4 órát, éjjel 6-7 órát van a tej szobahőmérsékleten, mivel éjfélkor fejek utoljára, és a babám este 9-től reggel hatig alszik.

Még soha nem romlott meg ennyi idő alatt.

[link]

[link]

2010. aug. 20. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat és a hasznos linkeket.

én azért kérdeztem ezt mert mikor kifejek minden etetés után elrakom a tejet a hütőbe.3 oránként eszik azaz miután evett és marad ki tej azt vissza szoktam tenni a hűtőbe és ujra odaadtam mindig neki?remélem nem lesz neki ettől baja de ha nem szabad többé nem teszem.

még 1szer kösz mindenkinek

2010. aug. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!