Szoptatás alatt ihatok koffeinmentes kávét?
Figyelt kérdés
vagy a koffeinmentesben is van valami, ami káros?2008. dec. 5. 01:08
1/2 anonim válasza:
Rendes, koffeines kavet is ihatsz, en is ittam, es 22 honapig szoptattam, 5 honapig csak anyatejes volt a babam, es havi 1kg-at hizott. Nem is tudtam, hogy nem szabad kavet inni. En kizarolag csak a puffaszto etelekrol mondtam le, hiszen attol faj a kisbaba hasa. Persze nem iszok, es nem is dohanyzom, de kavet azt muszaj innom, mert amugy megfajdul a fejem.
Szerintem nyugodtam igyal te is!
2/2 anonim válasza:
Így van,még koffeineset is ihatsz,én is ittam,igaz csak reggel.Én még a puffasztó ételekről sem mondtam le,nem voltak hasfájósok.Persze nem minden gyerek egyforma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!