Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit iszik, ivott a babatok...

Mennyit iszik, ivott a babatok 2 hetesen?

Figyelt kérdés
Szoptatok,merem a lanyomat viszont fejtem is hogy pontosabban tudjam mennyit iszik(eszik).Egy hetesen 30-40 milit ivott viszont most lassan ket hetes es csak 30at alig issza meg..3 orankent eszik.De nem tul keves ez?
2008. dec. 4. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
az a lényeg,hogy hízzon, heti 120-150 grammot legalább. ha hízik,nem sír,nem nyűgös,akkor biztos tele van a pocija,ne aggódj! :)
2008. dec. 4. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem tudok annyit kifejni, amit ő szopik. Csak kb a felét. Ha nagyon aggódsz vegyél, kérj kölcsön vagy bérelj mérleget, ha lehet NE digitálisat. De ha nem zöld a kaki nincs baj. Enyém is 2 hetes 60-100 eszik. A tiéd is megeszik ennyit szerintem.. :-)

Ne a fejés alapján ítélj!

2008. dec. 4. 16:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Van merlegem,szoktam merni de az sem mutat tobbett 30nal.Pedig 3 naposan a korhazban ahogy mertek meg 40-50et is evett.160at hizott eddig.Azert fejtem ma le hogy lassam mennyit iszik,30at ivott vagy annyit sem mivel a szaja mellett kifolyt.
2008. dec. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!