Garmastant (bontott) lehet 6 hónapnál tovább használni?
Még egyes gyszereket is be lehet szedni a lejárati időn túl is.(az antibiotikumokat pl 6 hónapig,szedtem már lejártat)
Neked biztos,hogy semmi kellemetlenséged nem származik abból ha továbbra is azt használod.De... ha Neked nem megnyugtató az,hogy alaposan lemosod,mielőtt szoptatsz akkor inkább vegyél újat.
Én asszem inkább romlandó dolgok lehetnek benne, attól járhat le a szavatossága. És mivel valamit muszáj ráírniuk, nyilván minél kevesebbet fognak, hogy újat vegyél belőle.
Amúgy én is használok hónapokig egy szemcseppet, pedig nem lehetne.
Köszi a válaszokat!
Tulajdonképpen még szülés előtt állok, de kaptam egy bontott tubussal és nem hiányzik belőle semmi, csak ki lett bontva, de mégsem volt rá szükség. és nem voltam biztos benne, hogy akkor is jó lesz-e még, mire esetleg nekem kellhet, ha ki van bontva. de akkor elvileg ezek szerint igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!