Szoptatás alatt parlagfűallergiára szedtetek valamit?
Már 4 éve, hogy nem szedhetek gyógyszert, mert vagy babát vártam, vagy szopiztak. A babám 6 hónapos, szopik. Az orvos szerint még nincs olyan gyógyszer ami biztonságos lenne szoptatás alatt.
Most viszont, már most nagyon erősek a tüneteim, reggel óta kb 50 papirzsepit használtam el. Nem tudom h bírom ki szezon végéig. Valami megoldást keresek.
Első vagyok.Eszembe jutott még,h a Coryzalia szintén homeos szer,és kifejezetten taknyosságra,szénanáthára van.Nekem a sima náthámat is megszüntette egy nap alatt,én terhesen próbáltam először,amikor mást nem szedhettem volna.
2-nak:A homeos szereket nyugodtan szedhetik újszülött kortól gyerekek,várandós nők,szoptatós anyák,mert biztosan nem okoz semmiféle problémát.A szervezetet saját védekezését aktivizálja,segíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!