Olyan anyukák "tapasztalatait" várom, akiknek hasfájós volt a babájuk, de szinte minden ételre, miket etettek?
Figyelt kérdés
Én már úgy veszem észre, hogy bármit eszek (szinte alig eszem valamit, kenyeret és rántott levest) fáj a hasa.
Félek attól, hogy ilyen kevés ételtől el fog menni a tejem:-(
2010. aug. 13. 14:06
1/5 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam nagyon hasfájós volt akármit is ettem fájt a hasa.
Így a végén szemét módon én már mindent ettem mert hát a hasa úgy is fájt nem tudtam megakadályozni.
Szóval ettem k betűs-t és hüvelyest is..
3 hónapos korában megszűnt a hasfájása..
Sok erőt és kitartást kívánok!
Remélem a kistesó nem lesz hasfájós.
19 hónapos kisfiú anyukája és 28 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Én is ettem mindent mert a jó tejminőséghez az kell.Espumisantól nem görcsölt.3 hónapig szenvedtünk utána vége.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne egyél tejterméket, de azon kívül sok gyümölcsöt, sok zöldséget. Kár ezt a rántott leves dolgot erőltetni, sajnos vannak ilyen babák. Lehet nem is a hasuk fáj, hanem a környezet ennyire irritálja őket, amíg az idegrendszerük nem elég érett sajnos ezen az időszakon túl kell esni. Nekem a lányom volt olyan, cicitől nem lehetett eltávolítani, üvöltött, alig aludt, aztán egyszercsak kinőtte. Bele kötöttem a hordozókendőbe, és cicimellett elszunyókált mindig, én meg kicsit tudtam a dolgomat csinálni, vagy kimozdulni, mert babakocsiban egyáltalán nem maradt meg. Nem használt semmiféle babáknak való szirup. Tejérzékeny lett és mogyoróallergiás, és minden nyáron tiszta kiütés nem tudom, hogy mitől, sajnos ő nyáron született, lehet ezért volt az első időszak annyira horror. Fura mód a fiam tündéri baba volt, semmi problémám nem volt vele, és ő is ugyanúgy tejérzékeny és mogyoróallergiás lett, de nem annyira súlyos eset.
4/5 anonim válasza:
Jelen. Kínszenvedés volt az első 3 hónap.... krumplin, natúr húson, tésztaféléken, rántott levesen és húslevesen éltem.... hamar el is ment a tejem, lehet, hogy nekem is inkább ennem kellett volna mindent, ha már úgyis fájt a hasa szegénynek. 3 hónaposan megszűnt a hasfájás, de a tejem is pont akkor fogyott el. :(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt hiszem én is inkább lassan elkezdek normálisan enni, és bízom benne, hogy idővel jobb lesz majd!
2010. aug. 13. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!