Ha pl 40percig szopizik, kovetkezo etetesnel a 40perces kezdetetol v vegetol szamitjuk a ketto kozt eltelt idot? Nem mindegy h 3ora v 2ora20p telt el.
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 05:06
11/11 A kérdező kommentje:
Minden etetes elott kapja a büficseppeket es fejnem kell 25ml-t amit besuritve adok vissza neki. Etetes utan savlekoto es min 30-40p-ig fuggilegesben kell tartani. Van tobb refluxparnank, babakocsiban is es van masik ket gyerekem, akiket el kell latnom pluszban. Fentiek miatt nem fer bele h mindig cicin logjon amikor jol esik neki plusz 3p kortyolas miatt fejni es suriteni. Ertem mindket "iskola" lenyeget, az iszsz es a 3orast is, mindkettoben van igazsag, sot ha 2ora utan ehezik meg akkor is kap, de minden nyekkenesre nem tehetem. Del van es meg nem reggeliztem:/ (wcrol irok mielott megkapom h akk mit gyakorizok:)))
2020. dec. 29. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!