Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Cigifüst elapasztja a tejet?

Cigifüst elapasztja a tejet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Max az ideg, ha idegesited magad a füst miatt, de füst az biztos nem. Miért??
2010. aug. 13. 09:01
 2/6 A kérdező kommentje:
csak,mert a párom cigizik...persze nem a baba közeelébe,de akkor is.....
2010. aug. 13. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Mármint az, ha Te belélegzed a párod cigijét? Nem apasztja el.
2010. aug. 13. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg azokat az anyukákat akik cigiznek és szoptatanak. Sajna nekik sem apad el, ezért szophatják a gyerekek a nikotinos anyatejet.

A kérdésedből inkább azt szűröm le, hogy téged az zavar, hogy a pároid cigizik. Vagy azért mert nem gyújthasztsz rá vele, vagy azért mert nem szokott le a baba megszületéséig. Ennek nincs köze az anyatej képződéshez, bármennyire is szeretnéd a párod orra alá dörgölni a válaszainkat.

Inkább ülj le vele őszintén megbeszélni ezt a dohányzás témát. Szerintem egy apa éppúgy leszokhat a gyermeke egészségéért mint az édesanyák (igaz, ők sem mindig szoknak le :-( )...

2010. aug. 13. 12:42
 5/6 A kérdező kommentje:
én nem cigizek..... a párom viszont igen... ez engem zavar....remélem le tudom szoktatni :)
2010. aug. 13. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Először azt hittem, hogy valamilyen orvos véleménye volt, hogy a nikotin miatt nincs tejed, ezért érdekesnek találtam a kérdést. Látom, már többen is megválaszolták :)

Az pedig, hogy valakit "leszoktatni a dohányzásról"...olyan nem létezik. Ha nem ő szokik le magától, akkor lehet, hogy csak előtted nem fog rágyújtani, és mikor hazamegy, bekap egy rágót, vagy valami. Ezért nem is lenne hibáztatható. Szerintem a lényeg, hogy magától akarjon leszokni. Nő vagy, majd megtalálod a módját, hogy akarja ő is :)

2010. aug. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!