Lehet, hogy nem elég a tejem?
6,5 hónapos a kislányom, 1 hónapja elkezdtük a hozzátáplálást, még egy étkezés sincs kiváltva, tízóraira és ebédre kap pürét, néha nagyon eszi, néha csak nyammog rajta.. utána mindig cicizik.
Viszont mindig sír, nyüglődik a cicin, főleg délután, este felé. Bekapja-kiköpi, ordít, majd vissza bekapja és így tovább.. a bimbómat már szétrángatta, eléggé fájnak. De úgy látom, hogy tejem meg van, mert amikor beindul a tejleadó, akkor folyik mindenfelé a tej.. vagy túl vizes lenne? És mindig nyammog még evés után is, eszi a kezét, lábát, amit talál, cuppog, nyújtogatja a nyelvét. Ha mellre teszem, eljátsza ugyanazt a bekapja-kiköpi ordít, feszíti magát..
Tanácsot szeretnék kérni, mit csináljak? Miért csinálhatja ezt?
Nem jön a foga? Cumisüveget próbáltad?
Nekem egyébként ameddig szoptattam mindig az volt, hogy estére elfogyott a tejem egyszerűen, ugyanígy vergődött a mellemen, semmi nem volt bennük kb akkor sem (vagy pont azért) ha egész nap szopizott a gyerek, én végül kénytelen voltam pótlást adni, hogy ne éhezzen és utána elutasította a szopizást, pont ugyanilyen tünetekkel mint amit írsz, tápszerből viszont megevett 300 ml-t...
Nézem neki a fogát mindig, fehés és kemény az ínye, de egyiket sem latom hogy kijönne, nem piros nem duzzadt.
De nekem ha megnyomom, akkor jön belőle, este is folyik. De mégis így...vergődik rajta. Egyszerűen nem tudom mit csináljak vele.. hát 300at tuti nem eszik :D max 120.. Cumisüvegből csak vizet próbálam adni, fintorgott csak. Nem tudom hogy a vízre vagy az üvegre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!