6hós a lányom még szoptatom !és folyamatosan fogyok szeretnék hizni mit tehetnék??
2010. aug. 11. 21:51
1/8 anonim válasza:
Egyél rendszeresen és egészségesen. Teljes kiőrlésű gabonából készült péksütik, olajos magvak, sok gyümi. Az üres kalóriákat felejtsd el. Jó szoptatást. :)
2010. aug. 11. 21:56
2/8 A kérdező kommentje:
köszi de többet eszek mint terhesen a párom is mondta hogy ennyi kajcsitol nem igaz hogy nem hizok! de még 1szer köszi!
2010. aug. 11. 21:59
3/8 anonim válasza:
Remélem nem baj, ha csatlakozok, engem is érdekelne ez a dolog, sajna én ugyanebben a cipőben járok. Én már csak 45 kg vagyok, 5,5 hónapos a kisfiam és javában szopizik. Nagyon meg vagyok rémülve magamtól. Te hány kiló vagy?
Ó, lányok, mindannyiótoknak jutna amennyit akartok, ha adhatnék a feleslegemből!! Adnám is szívesen :))
Én a szoptatás alatt is csak hízok.
Akkor mindent ehettek, amit nekem nem lenne szabad: kakaó, kenyér, lekvár, méz. Esti evés. Reggel azzal kezdem a napot amióta terhes lettem, előtte sosem reggeliztem. Késő este még vacsi... Most fejeztem be: kefír és Korpovit keksz. Hízáshoz: kakaó és édes keksz ajánlott.
2010. aug. 11. 22:18
6/8 anonim válasza:
Nem akarlak megjeszteni, de az hogy tobbet eszel mint terhesen es megis fogysz az egyaltalan nem egeszseges! Csinalhatja a hormonvaltozas is, de lehet egyeb is. Azert emlitsd meg a haziorvosodnak szerintem.
2010. aug. 12. 09:49
7/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt, szoptatás alatt folyamatosan fogytam, el is mentem vizsgálatokra, minden rendben volt (pajzsmirigy, vér, vizelet, széklet, hasi uh, nyaki uh).
Végül 10 hónaposan elválasztottam a babámat (pedig lett még volna bőven tejem), mert már majdnem elfogytam. Az orvos már 6 hónaposan mondta, hogy hagyjam abba, ha jót akarok a saját testemnek, de azt még korainak tartottam.
2010. aug. 12. 11:12
8/8 anonim válasza:
Hát rám meg csak jönnek a kilók. Bár az első három hónapban én is csak fogyogattam. Aztán elkezdtem szedni a fogamzásgátlót(amit szoptatás alatt is szedhetek) és jönnek, jönnek a kilók felfele. Pedig nem eszek többet mint terhesség előtt. Te szedsz fogamzásgátlót? Lehet hogy az is segíthetne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!