Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha 4 hét alatt...

Mit tegyek, ha 4 hét alatt már harmadjára gyulladt be a mellem? Fejni nem fogok.

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 12:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Miért nem szeretnél fejni?

Nekem is volt ilyen, és mindent csináltam, csak nem fejtem. Végül az lett a megoldás. Jobb ezzel nem kísérletezni, mert nagyon eltud durvulni a végére.

2020. nov. 28. 16:24
 12/19 anonim ***** válasza:
10%
Gondolom azért nem akar fejni, mert nem tehén vagy kecske.
2020. nov. 28. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Attól mert ez a kifejezés erre, senkiből nem lesz tehén, kecske, vagy egyéb állat. Ezt a te intelligenciádat tükrözi vissza. Ez egy cselekmény, ami nem csak állatokon lehet “végezni”.

Ráadásul ha kicsit tanult lennél, előbb csinálta az ember, minthogy állatokat kezdtek volna fejni.

Akkor akinek nem tetszik a fejni szó (mert ezen baromira fent kellett akadni, ahelyett, hogy valami hasznos tanácsot adtál volna a kérdezőnek.) Érdemes lehet mellszívóval (vagy akár kézzel) kiüríteni a tejcsatornákat, hogy a gyulladás megszűnjön. Nem kell szaporító célból végezni, hanem csak azért, hogy ne alakuljon ki gyulladás. Ettől nem fog több tej termelődni, viszont segíthet a fennálló problémán. Ha nem, akkor romolhat tovább az állapot, ami gyógyszer szedésétől, egészen a műtétig is súlyosbodhat.

Azért mondta mindenki ezt a “rettenetes” fejni dolgot, mivel tapasztaltak, és nem tudnak mást javasolni. Én se tudok jobbat javasolni, pedig két gyereket szoptattam, még se volt más megoldás.

2020. nov. 28. 18:06
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

En sem birom a fejest, de ha ez a megoldas,(nalunk ez) akkor megteszem.

Gondolom ha 4 het alatt harmadjara gyullad be,akkor ahogy eddig csinaltad, ugy nem jo. Csinald maskepp!

Nekem a meleg viz alatti masszirozas nem eleg, akkor csomosodott amikor igy akartam megoldani. Kezzel keptelen vagyok gyomoszkolni, borzaszt az egesz dolog, geppel 2percig minden etetes elott teljesen belefer.

2020. nov. 28. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a masszírozás meleg víz alatt meg csak a fejés segített. Illetve, nem hordtam melltartót. Megfigyeltem, h. abban mindig bedurrantak a melleim.
2020. nov. 28. 19:20
 16/19 Derjaderja ***** válasza:
51%
Egy kolléganőmnél járt vmi bácsi, aki ki tudta kézzel fejni a gyulladt melleket, nagyon hatékony volt, de azt mondta, iszonyúan fájt.
2020. nov. 28. 19:37
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha fejni nem fogsz akkor szoptatnod kell. Én ilyen durva mellgyulladásnál inkább nem akadékoskodnék, durvább dolgok is történhetnek ha sza,rsz az egészbe.
2020. nov. 28. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:
88%
Lehet itt tehenezni, de fejnie kell. Én is utáltam basszus mint egy tehén, undorító... de vagy én csináltam vagy begyullad és az orvos, na melyik a jobb?
2020. nov. 28. 21:12
 19/19 anonim ***** válasza:
82%
fejd ki és kész
2020. nov. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!