Mit tegyek, ha 4 hét alatt már harmadjára gyulladt be a mellem? Fejni nem fogok.
Miért nem szeretnél fejni?
Nekem is volt ilyen, és mindent csináltam, csak nem fejtem. Végül az lett a megoldás. Jobb ezzel nem kísérletezni, mert nagyon eltud durvulni a végére.
Attól mert ez a kifejezés erre, senkiből nem lesz tehén, kecske, vagy egyéb állat. Ezt a te intelligenciádat tükrözi vissza. Ez egy cselekmény, ami nem csak állatokon lehet “végezni”.
Ráadásul ha kicsit tanult lennél, előbb csinálta az ember, minthogy állatokat kezdtek volna fejni.
Akkor akinek nem tetszik a fejni szó (mert ezen baromira fent kellett akadni, ahelyett, hogy valami hasznos tanácsot adtál volna a kérdezőnek.) Érdemes lehet mellszívóval (vagy akár kézzel) kiüríteni a tejcsatornákat, hogy a gyulladás megszűnjön. Nem kell szaporító célból végezni, hanem csak azért, hogy ne alakuljon ki gyulladás. Ettől nem fog több tej termelődni, viszont segíthet a fennálló problémán. Ha nem, akkor romolhat tovább az állapot, ami gyógyszer szedésétől, egészen a műtétig is súlyosbodhat.
Azért mondta mindenki ezt a “rettenetes” fejni dolgot, mivel tapasztaltak, és nem tudnak mást javasolni. Én se tudok jobbat javasolni, pedig két gyereket szoptattam, még se volt más megoldás.
En sem birom a fejest, de ha ez a megoldas,(nalunk ez) akkor megteszem.
Gondolom ha 4 het alatt harmadjara gyullad be,akkor ahogy eddig csinaltad, ugy nem jo. Csinald maskepp!
Nekem a meleg viz alatti masszirozas nem eleg, akkor csomosodott amikor igy akartam megoldani. Kezzel keptelen vagyok gyomoszkolni, borzaszt az egesz dolog, geppel 2percig minden etetes elott teljesen belefer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!