Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baj ha 4 hetes kislányom...

Baj ha 4 hetes kislányom szinte mindig csak hason alszik?

Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj az én fiam 15 hetes és mindig így alszik :Sőt jobb mint háton én azt halottam .Ne aggódj mert az nagyon jó ,ha fáj a poci akkor is .
2008. nov. 29. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az én lányom is folyton úgy aludt két és fél hónapos koráig. Mostanra annyi változott, (4 hónapos) hogy nem alszik el hason, mert mindig a fejét emelgeti és nézelődik, hanem háton és később megfordítom. Ha nem fordítom meg, akkor sokkal rövidebb idő után felébred. Szóval az alvás még mindig hason az igazi neki, csak az elalvás nem megy úgy. És ahogy az előttem szóló is írta, pocakfájás ellen nagyon jó.
2008. nov. 29. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Én fiam nagyon hasfájós volt, csak úgy aludt el és ez sokáig meg is maradt. Azért is jó, mert általában ezek a babák hamarabb fordulnak meg már csak azért is mert háton ugye mindent látnak nincsenek "rákényszerítve" a forgásra. Szóval legalább nem fogsz azon aggódni mikor már 5 hós, hogy húú miért nem fordul már meg...

És nem is kopik ki annyira a hajuk hátul :)

2008. nov. 29. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokkal szebben fog fejlődni a háta és a tartása. Nem baj, sőt! Az egyetlen dolog ellene, az a háton altatási divat, amit most fújnak. Az én fiam hét hónapos múlt és csak hason aludt mindig. A gyerekorvos mindig mondta, hogy milyen szépen látszik a tartásán, hogy a hasán alszik. Most már gyönyörűen mászik.
2008. dec. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!