Hugyúti fertőzést kaptam, de szoptatok. Mit lehet tenni a gyorsabb gyógyulásért?
Gyógyteákat igyál. De kérdezd meg a védőnőt, orvost, hogy melyiket,
nehogy a kicsinek ártson. Leginkább kamillateát igyál, de ülj is bele naponta többször. Igyál gyömbérteát.
Utóbbiról érdemes a gyerekorvost megkérdezni, nehogy a tej minőségét, yzét befolyásolja.
A Monural nem a legerősebb, és azt is csak orvos írhatja fel. Háziorvoshoz el tudsz menni? Vannak erősebb antibiotikumok, mindenképpen közöld azt is, hogy szoptatsz, akkor ennek mérlegelésével írja fel. Ne hagyd kezeletlenül, mert nagyobb baj lehet belőle.
És igyál iszonyat sokat, teát, vizet, mindegy, akár 4-5 litert is.
Köszönöm a válaszokat, 8 kor hívom a háziorvost, hogy mi a helyzet. Éjjelt kibírtam egy Panadollal, de el kell látnom a kicsit, így sokat nem opció a fájdalom miatti pihengetés.
Mindenkinek ment a pozitív pacsi!
Az antibiotikum kezelés végén kellett volna egy vizelet gyorsteszt, hogy bakteriummentes vagy e, ha nem, folytatni az antibiotikum kezelést.
Legjobb ha visszamesz.
Sajnos a szoptatás alatt én pl nagyon hajlamos lettem ezekre a húgyúti fertőzésekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!