Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki anyatejleadó milyen...

Aki anyatejleadó milyen ajándékot kapott?

Figyelt kérdés

Aki anyatejleadó és leadott 30 liter tejet 3 hónap alatt az milyen ajándékot kapott?

És,aki 60 litert adott le?

2010. aug. 10. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A fiam nem szopik. Elsősorban neki fejem. Az anyatejgyűjtő csak a maradékot kapja. Ha szopna szépen, ahogy más babák, eszem ágában nem lett volna fejni.
2010. aug. 10. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Én az ikrekkel az első 4 hétben próbálkoztam, de egyikük nagyon kis lassú volt, 40 perc alatt 40 ml-t szopott, utána még persze éhes volt, mindenképp fejnem kellett neki. A húga 10 perc alatt jól lakott.

Amikor az 5. héttől egyedül maradtam velük otthon kellett valami megoldást találnom, hogy mindketten egyenek és jól is lakjanak. Így alakult ki, hogy lefejtem mindkét cicimet és így egyszerre tudtam őket etetni.

6 hónapig csak anyatejet kaptak, és amikor elkezdődött a hozzátáplálás, akkor gondoltam, hogy a meg nem evett tejet jó lenne nem kiönteni. Akkor kezdtem a leadást. Eleinte csak kevesebbet, napi 100-300 ml-t adtam, aztán ahogy kiváltottunk étkezéseket, úgy nőtt a leadott mennyiség napi 700 ml-re. Ez volt a reggeli fejésem, kb 2X10 percet vett igénybe.

Amúgy több mint 2 liter tejem volt legalább fél éven keresztül.

A cicim nem kicsit sínylette meg, de nem bánom, majd esetleg helyrehozatom ;-)

2010. aug. 10. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Én 30 litert adtam az első 3 hónapban, a többit elraktároztam magunknak. Kicsi faluban lakunk és célirányosan egy itteni kisfiú kapta a tejemet.

A pénz nagyon jól jött, akiknek adtam nagyon hálásak voltak, mindig megköszönték. Tőlük kaptam ajándékba a babának mosóport és egyéb tisztítószereket. A védőnőtől egy kis kabalát és repi cuccokat. A családban van másik kisbaba, valamennyit ő is elvitt.

A pénz is jól jött -játékot vettem az enyémnek-, de az érzés, hogy más kisbabákon segítettem az leírhatatlan és megfizethetetlen.

2010. aug. 13. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!