Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki együtt alszik a babaval (...

Aki együtt alszik a babaval ( 1 honapos) es ejjelente szoptatja, az minden szoptatas utan büfizteti is?

Figyelt kérdés

#büfiztetes
2020. nov. 2. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
*az orra
2020. nov. 2. 22:20
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Jézusom, dehogy fullad meg.. a gyerekek nem szerencsétlenek, kiengedi a szájából,ha már nem kell neki...

Amikor pár hetes volt együtt aludtunk, mert hulla voltam, fekve szopott, nem büfiztettem. Most ülve 1x szopik éjjel 3 hónapos, miután kiengedi a cicit, magától büfög, mint egy malacka, nem kell már büfiztetnem. Nem is fáj már a hasa..

2020. nov. 2. 22:39
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

"...szoptatás közben halt meg egy egyhónapos csecsemõ. Az anya reggel, a kicsi elsõ nyöszörgésére etette meg a gyermeket, aztán melléfeküdt és elaludt. Csupán két óra elteltével vették észre, hogy már nem él.

A fulladás miatt kékeslilára változott csecsemőt az apa fedezte fel, aki a szoptatás ideje alatt nem tartózkodott a házban. A kiszálló orvosok már nem tudták megmenteni a kicsit. Az anya váltig állítja, hogy nem tett semmi rosszat a gyermekével, a boncolási eredményekből viszont kiderül, mennyire vonható felelõsségre.

A gyermekvédelem eljárást indított az ügyben, hogy megállapítsák, a család másik gyermeke, egy másfél éves kisfiú maradhat-e a szülõk felügyelete alatt..."

2020. nov. 2. 22:45
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Hát nekem a melelm D-s de mégsem tudott volna belefulladnu.. épp elért a szàjába a bimbóm.. eleinte szerencsétlenkedtem a legkönynebb póznak mondott fekve szoptatással..

Baba pici volt... a mellem meg annyira feszült, hogy állt, mint katiban a gyerek..

2020. nov. 2. 22:46
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Az enyém G kosàr volt terhesség előtt, rengeteg tejem van, tehát nőtt is.

Mindenki úgy csinálja ahogy akarja, én nem tudnék aludni.

Biztos nem mindennapos, de előfordul ilyen is, tehát ne mondjuk hogy lehetetlen.

"Ann Bradley szülése cseppet sem volt zökkenőmentes - az átlagosnál jóval hosszabban vajúdott, a szülés folyamán pedig teljesen kimerült. Amikor meg akarta szoptatni egynapos kisbabáját, elaludt, azonban reggelre már csak a kisbaba holttestét tartotta karjaiban - tudhatjuk meg a Mirror cikkéből.

Mint reggel kiderült, a kisfiú halálát fulladás okozta, a boncoló szerint légutai tele voltak anyatejjel. Egy ilyen esetben az ápolók kötelessége lenne, hogy vigyázzanak a rutintalan, fáradt édesanyára, és segítsék őt első napjain."

2020. nov. 2. 22:53
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

Nyilván ha az embernek akkora melle van amibe bele lehet fulladni, vagy olyan testalkata..

Akkor van ilyen... de ez sokkal ritkább, mint akármi más, ami veszélyes a gyerekre..

Egyébként, ha bukik is megfulladhat.

Egy kislányt én mentettem meg a kórházban, mert az anyja annyira mélyen aludt, csecsemősök meg sehol.

Hátán aludt a kicsi.. fulladozott.

( a kórházban engedélyezett volt az együttalvàs is)

2020. nov. 3. 06:34
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Múltkor meg itthon kiugrott egy pasi az ablakon és ráesett a babakocsit toló nőre.. érted, bármilyen hirt elő tudok ásni, ha akarok. Nem fulladnak cicibe mindennaposan a csecsemők. De akinek giga mellé van és ömlik a teje, az valszeg nem szoptat fekve. A többiek meg hagy döntsék már el...istenem
2020. nov. 3. 08:46
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen a valaszokat! Velemenyeket kertem, igy szamomra minden valasz hasznos volt, nem tudom,hogy ki pontozgat.

Nem azert kerdeztem,mert en elalszok szoptatas közben, hanem ,mert a kisfiam elalszik es minden alkalommal felebred,amikor büfiztetem. Szokszor szerintem csak kicsit cumizni akar,tehat nem eszik nagy mennyiseget. Ezert gondoltam,hogy talan nem lesz baja,ha nem keltem fel büfiztetni.

2020. nov. 3. 10:09
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem meg igenis minden alkalommal meg kell büfiztetni,mert ha beragad a levegő,akkor lesznek csak álmatlan éjjelek meg nappalok a hasfájástól.

Ne beszélj hozzá,a büfihez az is elég ha függőbe teszed és a sötétben ringatózol vele egy kicsit.

2020. nov. 3. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Én, ha napkozben bealszik, akkor csak azután büfiztetem, ha felébredt. Este altatáskor már csak annyit szoktam, hogy függőlegesen tartom és még dajkálom 1-2 percig, aztán ha semmi nem jön, akkor leteszem aludni. A közel 4 hónap alatt kb 3x ébredt vissza fél órán belül amiatt, hogy nyomta a büfi.

Reggelente szoktam fekve szoptatni, amikor én még próbálok picit aludni. Olyankor mohón eszik, és általában nem is tud visszaaludni mellettem, mert feszül a pocakja. Ilyenkor muszáj felkelni és büfiztetni. De ha nem jelzi, hogy zavarná, én külön nem szoktam sosem felébreszteni emiatt.

2020. dec. 2. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!