Előtte is olyan volt mint a hatszor ellett kecskének😂 Tehát nem változott sokat. Ja de, a bőr még plusszba meg is nyúlt mert után fogytam egy nagyot. Az én mellemnél rondábbat (vagy: kevésbé esztétikusat, kinek hogy tetszik)szerintem ritkán látni. Aki el van szontyolodva, gondoljon erre :D
2020. nov. 1. 12:04
12/20 anonim válasza:
Mindegy amúgy. A gravitáció szules nélkül is dolgozik. Egy 40 évesnek akinek nincs gyereke simán ugyanolyan a melle, mint akinek van 🤷🏼♀️ A többi meg genetika.
2020. nov. 1. 12:24
13/20 anonim válasza:
Tökéletes (már ha ez annak nevezhető) a kicsi, kerek mellű nőknek marad szülés/szoptatás után.
Ahol jelentősebb mellállomány van, ott gyakorlatilag lehetetlen a gravitáció ellen dolgozni.
2020. nov. 1. 12:55
14/20 nicky85 válasza:
2 èvig szoptattam a lànyom! Egy perce sem volt felesleges.2 èv alatt 2-szer volt nàthàs,làzas egyszer sem!! Mi a pàrommal persze igen! Visszatèrve az eredeti kèrdèshez,nekem sem volt soha tökèletes,pedig nekem sincsen kis mellem,C-D kosaras. Azóta annyival nekem is jobb,hogy kifelè àll a mellbimbóm!
2020. nov. 4. 13:12
15/20 anonim válasza:
Utolso,szazszor elmondtak h a szoptatas es beteges gyerek kozott nincs kapcsolat. Tobb a beteges szoptatott gyerek ismerosom,mint a nem. Van aki kizarolag hat honapig szopott es immunhianyos,allandoan beteg. Genetika! Haziorvos is megerositette.
2020. nov. 5. 08:26
16/20 anonim válasza:
Elsővel 3honapig sikerült szoptatni, ugyan olyan maradt, pedig volt gyöntölve, fejve, hatalmasra be volt durranva. Második fiam 2hetig puszilgatta, be sem indult a tejem rendesen, épp csak 10-20ml nagy keservesen ha jött. Ez a semmi pedig nyomott hagyott rajta...nem katasztrófa de messze az eredetitől.
2020. nov. 6. 06:40
17/20 anonim válasza:
Épp fel akartam tenni ezt a kérdést. Meg engem az érdekelne, hogy a mellbimbók szoptatás után olyanok lesznek, mint előtte? Mert nekem most méretben, színben, formában is változtak, gondolom másnak is. Utána "visszaalakulnak"?
2020. nov. 26. 17:16
18/20 anonim válasza:
Az első gyereket 31 éves koromban 1.5 évig szoptattam, utána ugyanolyan lett a mellem, mint előtte volt: kerek, kicsi, formás.
A második gyereket 34 évesen szintén 1.5 évig szoptattam- es utána bizony már nem lett olyan, mint volt. Lógni nem lóg, mert kicsi, de valahogy mintha összeesett volna kicsit, nem olyan feszes, és a bimbóim kissé lekonyulnak... Ez van, tudomásul veszem, nem olyan vészes. Ha a mindennapokban (vagy ruhában) zavarna, feszélyezne, simán megműttetném, de erről nincs szó. Nekem (és a férjemnek) ez így megfelel.
2020. nov. 26. 20:16
19/20 anonim válasza:
Én mindkétszer csak 1 hétig szoptattam (genetikailag ennyire volt elég) nekem ugyanolyan maradt.
Most a harmadiknál is valószínűleg így lesz :)
2020. nov. 27. 08:05
20/20 anonim válasza:
Ő...hát a tökéletes relatív. Nekem A-kosár volt, szóval szinte semmi, 2 gyerek után lett egy kellemes,kerek kis B-kosaras mellem. Én elégedett vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!