Mellgyulladàs?
Egy honapos a fiam.
Nem szoptatok ket hete.
Szedtem az Urtica Urens C30 apasztàsra. Most elfogyott es
tegnap ota durvan faj a mellem. Fejem harom orankent hogy
megkonnyebbuljon.
Figyelt kérdés
Hideg borogatast teszek ra.
Most delutanra kis piros pottyok lettek mindketton....
Persze faj is hiaba fejem, de apasztasnal allitolag csak megkonnyebbulesig kell fejni.
(Más mennyire örülne ennyi tejnek, irigyellek! Simán tudnád anyatejjel táplálni a kicsit, még csak lefejve is! Bőven meglenne a napi adagja, nem kellene tápszerezni, nem.kell szoptatni sem, csak cumisüvegből)
2020. nov. 4. 10:11
12/31 A kérdező kommentje:
Nem akartam azt a gyogyszert mert azt mondjak eros hormon es kesobb lehetnek problemak, de lassan csak ez marad mert megorulok hogy nem tudok rendesen letezni se es a gyerekkel foglalkozni se ettol a fajdalomtol....
2020. nov. 4. 10:25
13/31 A kérdező kommentje:
Mar megszokta a tapot szerencse, nem akarom megkavarni.
2020. nov. 4. 10:26
14/31 anonim válasza:
Ebben semmi megkavarás nem lenne, nagyon sokan táplálják vegyesen is. Egy próbát megérne, ne öntsd ki. Vagy add le, jól fizetnek érte.
De ha annyi tejed van, sajnos tényleg csak az a gyógyszer hatna rendesen.
2020. nov. 4. 10:29
15/31 A kérdező kommentje:
Az a vicc hogy nem eszem rendesen mert idom sincs ra, nem iszom es megis kinoz ez a dolog....Elegem van hogy rohanni kell fejni mikor kel a gyerek mert ha varok vele mig eszik, kidurran. Addig persze o ordit es megy a kapkodas is....Allitolag az ideg is apaszt, hat en nem vettem eszre pedig sik ideg vagyok ettol a szarsagtol mar....
2020. nov. 4. 10:56
16/31 anonim válasza:
Ilyen típus vagy. Van akinek sok teje van 🤷🏼♀️ Ezzel nem tudsz igazán mit kezdeni. Tudom, hogy mostani szoptatasnaci irányzatok szerint nincs kevés meg sok tej, de igen. Van. Más kérdés hogy valaki vert izzadva kitermel minimálisan elég mennyiséget, másnak meg dol ha akarja ha nem. Ez ilyen. Vagy vársz türelmesen, hogy apad jön, vagy feliratod a bogyot. Más lehetőséget nem nagyon látok.
2020. nov. 4. 11:13
17/31 anonim válasza:
Bromocriptin-t írass fel, ha nem is a nőgyógyászoddal, talán a háziorvos is felírja neked. Viszont nagyon kell nézni a vérnyomást ezeknél, általában azt nyomják fel.
2 óránként fejsz 60-80 ml? Ez elég "soknak" tűnik apasztásnál. Próbálj kevesebbet, de te ilyen tipus vagy, ezzel vagy tényleg kínlódsz még egy darabig, vagy marad a bogyó. A mellgyulladásra nagyon vigyázz, nincs csomó a melledben?
2020. nov. 4. 12:21
18/31 anonim válasza:
Figyelj, ha beleőrülsz se fogod elapasztani 60-80 ml fejéssel. Ha kell óránként fejj ki kb. 10-20 ml-t, hogy ne feszüljön.. De gyanús,hogy akkorse apadna el gyógyszer nélkül. Amúgy vannak pöpec kis fejőgépek, fejhetnél is és akkor kapna anyatejet a babád. Vagy senki nem mondta, hogy szülés után általában megindul a tejtermelés, akkoris, ha te nem akarod? Aki nem szoptathat, annak is gyógyszerekkel apasztják és még úgy sem ritka, hogy begyullad. Ez a természet rendje, csak úgy tudsz ellenkezni vele, ha beleavatkozol kemikáliával. De így, hogy nem akarsz gyógyszert, nem sok esélyed van. Nem is értem, miért apaszt valaki kényelemből.. hallottam olyat, hogy szoptatni nem akar, de akkor is adott lefejt tejet. Olcsóbb is, jobb is. Mások ölnének ha csak 120 ml-t li tudnának sajtolni magukból naponta.
2020. nov. 4. 14:58
19/31 anonim válasza:
Érdekes, nekem vérzett, jobban fájt mint maga a szülés, mégis képes voltam szoptatni bimbóvédő nélkül, kizárólagosan iszsz. Száni. 🤷♀️
2020. nov. 11. 22:56
20/31 anonim válasza:
Ez úgy vélem nem arról szól hogy fáj e vagy nem, hanem akarja e vagy nem. A kérdező nem akarja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!