Miért nem működik a kereslet-kínálat?
Figyelt kérdés
4 hónapos a kislányom. Mostanra megduplázta a születési súlyát, aminek nagyon örülök, mert elég alacsony súllyal született. Idáig csak anyatejet kapott, de sokszor voltam a határon, hogy feladom, mert már úgy éreztem, hogy nem elég neki. Kipróbáltam az összes létező csodaszert, nem túl sok sikerrel. Most megint válsághelyzet van. Olyannyira, hogy az éjjel 3-szor is felkelt, pedig csak 1-szer szokott, amivel semmi problémám, ha ettől lesz elég tejem. De éreztem, hogy nem tud annyit enni, és nem lakik jól. Miért nem áll be, ha eddig sikerült? Tudom, hogy ez a téma egy lerágott csont, de én akkor is nagyon szeretném még szoptatni, mert amilyen lustán eszik, ha elkezdem tápszerrel pótolni, tutira leszokik a szopiról! Pedig igény szerint szoptatom. Mit tegyek, hogy ne kelljen feladni????2008. nov. 28. 05:46
1/2 anonim válasza:
4 hónapos kor körül van az, hogy kicsit már puhább lesz a melled a baba is többet szeretne enni, esetleg jön a foga, vagy viszket neki. Nem biztos hogy enni szeretne, csak Téged akar. Szerintem jól csinálod. Én is igény szerint szoptatok, még most is van hogy 2x felkel éjszaka, van hogy egyszer sem. Ha szopi után kicsit megnyomod a mellbimbódat és jön a tej, akkor biztosan elég. Ígyál sokat és szoptass sokat és remélem minden rendben lesz, ja és ne stresszelj!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást!:-) Nem egyszerű... Mostanában ráadásul szopi közben gyakran elkezd sírni is, és nem tudok rájönni, h mi az oka. :-( Lehet, hogy tényleg a foga....
Jó babázást Neked!
2008. nov. 28. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!