Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő alatt megy ki a...

Mennyi idő alatt megy ki a nikotin a szervezetből ? ( nem dohányzok amúgy! )

Figyelt kérdés

Terhesség előtt dohányoztam , de természetesen ahogy megtudtam letettem és szoptatás alatt sem dohányzok , pontosabban fejve kapja a tejet , de kizárólag anyatejes baba. Tehát 10 hónapja nem dohányzok , tegnap azonban kaptunk egy kis kimenőt a férjemmel és elszívtam 5-6 szál cigit. Utána este is és ma reggel is lefejtem a tejet , de ki is borítottam. Mennyi idő alatt megy ki a nikotin a szervezetből ? Szerencsére rengeteg a tejem így van pluszba bőven a hűtőben ,hogy ne kelljen mást adni a babának.

Lesz e valami baja ?

2020. aug. 27. 07:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő alatt már kiürül, szoptass nyugodtan.
2020. aug. 27. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Én ahogy teherbe estem letettem a cigit!A baba 9 hónapig szopott,6 hóig kizárólag anyatej.Az óvodában kezdődtek a bajok,folyton felső légúti betegségek,allergia,fulladás....én a dohányzásnak tudom be ezt,nagyon furdal a lelkiismeret azóta is(már 15 éves elmúlt.van 3 tesója és nem gyújtottam rá soha))Kinőtte a bajait 8-9 éves korára de nagyon rossz volt ez mindenkinek.akkoriban olvastam valahol,hogy pár év mire kiürül a cucc...Lehet,hogy hülyeség....
2020. aug. 27. 09:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, szerintem ne furdaljon a lelkiismeret , nem gondolnám ,hogy összefügg vele :) Az én anyukám születésem előtt 15 évig dohányzott , akkor tette le mikor terhes lett velem, az immunrendszerem atombiztos. Soha nem volt megfázáson kívül semmi bajom :)
2020. aug. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!