Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy tudnám leszoktatni a...

Hogy tudnám leszoktatni a szopizásról a kislányomat?

Figyelt kérdés
2 éves lesz jövő hónapba, nagyjából eddig is terveztem, hogy szoptatni fogom, viszont most le kell választanom mert sajnos okom van rá, ami szerencsére jól halad, egyedül a napközbeni elalváshoz nem sikerül. Kapott uvegbe rizstejet, zabtejet, mikor melyiket, mert tejfehérjére allergiás. Szereti es meg is issza, de bármennyire álmos, pattan fel, nem bir fekve maradni es aludni probalni, alapjáraton nagyon kis mozgékony, mindig menne, tehát csak a cicilés az, amikor fekve marad, es el tud aludni, de azért közbe is mocorog sokat, míg el nem alszik. Szoval ha vki tudna adni vmi tanácsot, hogy tudnám elaltatni cici nélkül napközbe, vagy leírná a sajat tapasztalatát, azt nagyon megköszönném
2020. aug. 21. 15:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Miért? Mert mint irtam, van rá okom, ami miatt sajnos muszaj leválasztanom.
2020. aug. 21. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Enyém "függő" volt. Én letapasztottam, hogy bibis. De hozzá bújva aludt el, vagy épp a kezével simizte. 8hónapja nem cicizik, de ha fáradt, vagy fáj valamije egyből cicit kéri hozzàbújik és minden "búja" elszáll. Minden alváshoz már nem kéri, de amikor már nyügös a fáradtságtól akkor kéri és úgy alszik el, hogy rajta a keze
2020. aug. 21. 18:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

De este pl hogyan alszik el?

Nálunk sajnos ő vaalsztotta le magát, de utána

- paskoltuk a fenekét,

- simiztuk a hátát

- dúdolunk neki

Igaz, 1 éves

2020. aug. 21. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj enyém függő szóval hiszti van ha nincs cici, de sikerült már úgy elaludnia, hogy vakargattam a hátát vagy simiztem a lábát amíg vissza nem aludt. Amúgy próbáld minél jobban kifárasztani, én szerintem nem kell neki cumisüveg vagy rizstej stb. Fektesd le magad mellé hasra és cirógasd, vakargasd a hátát amíg nem alszik el.
2020. aug. 22. 00:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 1 évesen szoktattam le, nekem nagyon sok volt mind lelkileg, mind testileg ez a szoptatás dolog.

Én úgy csináltam, nekem addigra már evett szó szerint mindent, cici csak az elalvashoz kellett délbe meg este, illetve éjjel 3szor kelt emiatt.

Elalvás elött kapott inni cumisüvegből, majd úgy, abban a pozícióban ahogy szoptattam, nappal az ölemben, este mellé fekve magamhoz húztam, azt öleltem.

Az első kb 3 nap/éjjel katasztrófa volt, de utána már nem is kereste. Azóta az éjszakákat is végigalussza.

2020. aug. 22. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy csináld, ahogy este.
2020. aug. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!