Másnak is olyan "büdös" az anyatej, amikor kiolvad?
Figyelt kérdés
Teljesen vas szagú, felfordul a gyomrom tőle. Via pohárban tárolom, és pár hét után is olyan a szaga (meg 3 hónap után is). Nem volt hűtőben tárolva előtte, nem öntöttem össze később lefejt anyatejjel, és nem is volt hőmérséklet-ingadozás a fagyasztóban.2010. aug. 5. 08:11
1/6 anonim válasza:
Igen, megváltozik a szaga kicsit. kiolvasztás után össze kell alaposan rázni,mert különben a szétvált alkotó részek nem keverednek össze maguktól! Egyébként az anyatej eleve nem "egyenízű, -szagú", az anya által elfogyasztott étel íze mindig kicsit változtat rajta.
2/6 anonim válasza:
Igen,borzasztó,amikor ujra állapotos lettem egyszer nagyon rosszul lettem a kiolvasztott anyatejtől.
3/6 anonim válasza:
Igen, borzalmasan fertelmes íze, szaga volt neki! :) A párom úgy akarta megnézni, hogy elég meleg lett-e melegítés után, hogy kicsit belekortyolt.... nem győzött öklendezni! Azt mondta oda ne merjem adni ezt a borzalmat a babánknak! :) De a babám sem szerette az olvasztott anyatejet, meg végül tejem is bőven volt, így nem kellett neki pótolni.
4/6 xStefix válasza:
Igen, én is így voltam vele. Nekem se tetszett meg egy idő után a lányomnak se. Nem is adtam neki oda, de szerencsére nekünk se kellett.
Nem tudom, lehet-e egyáltalán úgy fagyasztani, hogy ne legyen ilyen...
5/6 Vilcsianyuja válasza:
tényleg büdös. én is kiöntögettem pár tasakkal a végén a csapba, mikor "lejárt a szavatossága", de előtte is ott landoltak folyamatosan a kiolvasztott adagok, mert a lányom nem volt hajlandó meginni. igaz, a frissen lefejt tejet se, nálunk elsősorban az volt a gond, hogy a cumisüveget utasította el... nem volt egy jó időszak, nem hagyhattam más felügyeletére a babómat, mert nem tudták etetni. de azért túléltük. bocs az offért :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! A cumisüvelggel az én fiam sem tud mit kezdeni, ha muszáj neki lefejt anyatejet adni, akkor kiskanállal, pohárból kapja.
2010. aug. 6. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!