Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A nagyon szétrepedt mellbimbók...

A nagyon szétrepedt mellbimbók mikor jönnek helyre? Helyrejönnek egyáltalán?

Figyelt kérdés
Végeláthatatlannak látom ezt az egészet, hónapok óta nem javul a helyzet ;( nem fajnak, de nagyon szetrepedtek, és csúnyák es semmi változás a külalakjukban :/
2020. aug. 13. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Menj el mindenképpen bőrgyógyászatra vagy sebészetre, mert ami nálad van az nem hogy nem normális, hanem egyenesen rákra utal.

Ugyanis maximum a szoptatás első pár napjában lehet ilyen, akkor is ha Bepanthennel kened, hamar megoldódik a probléma,folyamatos szoptatás mellett is, te pedig hónapok óta küzdesz vele.

2020. aug. 13. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ja, irány a doki!

És pont ezért is, tilos a szoptatás! Lefejni, és kapja cumiból!

2020. aug. 13. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nézesd meg szerintem is.
2020. aug. 13. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy kell erteni? Kettenyilt? Es igy szoptatsz? En mar verholyaggal abbahagytam,sirtam ugy fajt. Nezesd meg inkabb.
2020. aug. 13. 21:08
 5/5 khniki ***** válasza:
90%

Ez furi, mert nekem iszonyatosan fájt, amikor sebes volt. Kened valamivel? Lansinoh nagyon jó.

Vagy nekem mikor nagyon durva mély seb volt, antibiotikum tartalmú krémet írt ki az orvos, az 1,5 hét alatt helyrehozta.

2020. aug. 15. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!