3 hónapos a babám, egy szoptatás alkalmával 20-30 ml tejcsi van, érdemes folytatnom vagy adjam fel?
Mindig érdemes folytatni....
Ha nem megy, kérj szakmai segítséget, pl. a La Leche Ligától. www.lll.hu
Nem a teáktól lesz elég/több tejed, hanem a megfelelő szoptatási gyakorlattól, amit muszáj lenne megismerni, megtanulni ahhoz, hogy folytatni tudd a szoptatást. Lehet, hogy valahol valamit nem egészen jól csinálsz - de mindig van esély arra, hogy "jó útra térj"! ;)
3kg volt mikor született,2.70 mikor hazajöttünk a kórházból.
10 napig 10-20 ml volt amit evett,mérte mindig,és mivel nem sirt azt hittem ennyit kell ennie.10 nap után szólt a védőnő hogy ez nagyon kevés,és azóta kapja a tápszert is.Ma reggel 70 ml jött ki,úgy hogy fejtem,ennyi még nem volt sosem,ha ő szopott akkor is kb 30-40 volt a max.Most nem szoptattam,mert még nem kellett neki,azért álltam neki fejni,és igy 70 ml jött ki.Nem hagyom abba,viszont muszály neki a pótlás,mert egy evésre 150ml-t eszik általában.Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!