Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok aludni a mellem miatt?

Figyelt kérdés

Én csak és kizárólag hason tudok aludni, háton és oldalt csak nagyon nehezen. Amikor terhes voltam, 5 hónapig szenvedtem azzal, hogy nem tudok hason aludni a hasam miatt, akkor folyamatosan más időpontokban aludtam, volt, hogy felcseréltem az éjszakát a nappallal, mert egyszerűen nem tudtam aludni.

Most meg a mellem miatt nem tudok hason aludni, mert nagyon érzékenyek, és fájnak.

Ne jöjjön nekem senki olyannal, hogy ez egy ilyen időszak, meg hogy elmúlik, nyilván, én is tudom, hogy a gyerekemet nem fogom 13 évig szoptatni, de most mégis mit csináljak, ha nem tudok aludni? Megoldások?

2020. aug. 10. 23:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Hagyjam abba a szoptatást?
2020. aug. 10. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Ha rám hallgatsz, akkor hagyd abba a szoptatást. Boldog mama = boldog baba. Úgy nem lehetsz boldog és kiegyensúlyozott, ha nem alszol, és ezt a babád is érzi ám rajtad, ha kialvatlan és feszült vagy.
2020. aug. 10. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Próbálj meg párnával aludni, amolyan féflig oldalt, félig hason pozícióban. Szopipárnával, vagy takarókkal, párnákkal "kipányvázva".

Csak ez miatt, butaság és önzőség lenne abbahagynod a szoptatást.

De a te tested, te gyermeked, te döntésed.

2020. aug. 10. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Rakás kispárna segített nekem. Akarni kell. Sírj, hisztizz, aztán oldd meg! Én ezt mondogattam magamnak. Sajnálgattam magam, aztán ennyi. A gyereknek enni kell, a legkiválóbb megoldás pedig az anyatej. Értem én, hogy boldog mama, boldog baba, de nincs az a gyerekágyas anyuka, aki maximálisan boldog, mégse adjuk vissza a gyereket, mert most épp önsajnálat van. Szedd össze magad és oldd meg! Anya lettél, és nem mondom, hogy szenvedni kell, de azért bszki, a minimumot azért meg kéne már tenni azért, hogy jó legyen neki.
2020. aug. 11. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Volt egy plus macim amit betettem a melkasom ala. Pont megfeleloen tamasztotta a melkasom. 😁

Amugy sok kisparna esetleg szoptatos parna ilyesmi segithet

2020. aug. 11. 06:46
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Nekem van egy párnám a mellem alatti részre.. meg a fejem alá

Mellem nem nyomódik így

2020. aug. 11. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Én is a párnát javaslom és azt még elmondom, hogy nekem csak pár hétig volt érzékeny, utána már párna nélkül is tudtam aludni hason szoptatós cicikkel :D
2020. aug. 11. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!