Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hónapja szoptatok. Mikor...

4 hónapja szoptatok. Mikor fog jelentkezni az első menstruáció? Hány hónapig számít normálisnak, hogy nincs?

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Addig számít normálisnak, amíg csak szoptatsz. Van akinek öt szoptatás mellett is megjön pár hónap után, van, akit meg egy szopizás is "megvéd" tőle. Örülj neki, hogy még nem menstruálsz, nagyon sok baba megundorodik az anyatejtől a mensi alatt, mert teljesen más lesz az íze-összetétele. Mi sajnos így jártunk, és a mensi alatt jelentősen lecsökkent a mennyisége is. Szóval, ne várd nagyon, nem hiányzik a kutyának se! :-)
2008. nov. 26. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Fél éve szoptatok,és még nekem sem jött meg.
2008. nov. 26. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hónap után jött meg, de 2 évig szoptattam:)
2008. nov. 26. 11:17
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,nem hiányzik egyáltalán..:)

csak tudni szerettem volna,hogy minden rendben van-e?

2008. nov. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!