Elég lehet a tejem? Meddig húzhatom?
Figyelt kérdés
3 hete szenvedek a gondolattól, lehet nem elég már jelenleg 5 hónapos kisfiamnak a tej? Nem a hozzátáplálás aggaszt, hanem ez a bizonytalanság. Kb 3 óránként szopik és 3 hete éjszaka is felkel 3 óránként és bizony ilyenkor is jóízűen kiszívja a mellem. Este lefekvéskor mindkét mellem kell neki, van hogy éjjel is. Nem mutatja, hogy éhes maradna szopik után, de én már teljesen elbizonytalanodtam, főképp, hogy a 3 hét alatt semmivel sem lett több tejem. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?2008. nov. 25. 20:52
1/2 anonim válasza:
az eny;m is mindjárt 5 hós lesz ;s teljesen fel van borulva az eddigi napirendje. Néha mindenhonnan szopik, most két teli cicivel fekszem le. Szerintem ez a szoptatás fejben dől el, ha akarod elég, ha állandóan parázol, akkor oda lehet. próbáld úgy felfogni, mintha nem is létezne más alternatíva. Szoptatunk, mert ezért vagyunk és kész. A babának úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk, csak mi legyúnk mellette. Ne búsúlj, biztosan elég a tejed. Én pl soha meg nem mértem, hogy menyit eszik, mert akkor biztos beijednék. Rábízom, ha nem sír, csak jóllalkik. További sok kellemes szoptatást Nektek!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon jól esett:) Nektek is minden jót!
2008. nov. 25. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!