Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most akkor mikor eszik? Hány...

Most akkor mikor eszik? Hány órakor? Hányszor?

Figyelt kérdés
6 hós a lányom,az elmúlt napokban,többször kéri a cicit.mai nap: reggel fél 6 szopi,fél 8 szopi-alvás(cicin)fél 11 szopi-alvás cicin,fél 1 gyümilé kostolás,2 szopi,fél 5 szopi,fél 7 szopi,majd éjszakai alvás.kimaradt a délutáni alvás,nem tudott elaludni.az a kérdésem,hogy nem túl sok?ha mondjuk evett 2-kor,akkor nem később kellene szopizni?nem úgy van,hogy reggel-délelőtt-dél-délután-este????
2010. aug. 2. 23:05
 1/4 Gabi66 ***** válasza:
Babád teljesen jól szopizik igény szerint. Ha végig alussza az éjszakát evés nélkül pont jó a 6 szopi. Majd 1 éves kora körül kialakul az 5 étkezés.
2010. aug. 3. 08:43
 2/4 A kérdező kommentje:
este 7-től reggel fél 6 ig alszik:-)evés nélkül:-)akkor megnyugodtam
2010. aug. 3. 09:33
 3/4 xStefix ***** válasza:

Mi az, hogy "kellene"?

Ha eddig is igény szerint szoptattál, akkor tudnod kell, hogy egyrészt ez a legjobb, másrészt a babád igényei folyamatosan változnak. ;)

Ha ő jól érzi magát a bőrében, akkor minden rendben van, teljesen mindegy, hogy hányszor vagy mikor.

2010. aug. 3. 11:48
 4/4 A kérdező kommentje:
arra akartam kitérni,csak nem jól fogalmaztam,hogy mivel cicin alszik el,és így többször eszik,mert az elaltatásnál is eszik,és ha nem alszik el,akkor majd egy fél óra múéva ismét eszik.hogy akkor honnan számolom az időt,hogy evett.habár igény szerint szopizik,de mégis nézegetem az időt!!!??
2010. aug. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!