Mikor használhatunk cumisüveget 1-2 alkalommal?
2 hónapos kislányom anyatejes, nem kell neki cumi sem.
A nyáron esküvőre megyünk és hát szeretnék előtte elmenni megszépülni (covid után amúgy is már rám fér). szóval ha fejek tejet és a férjem odaadja cumisüvegből nem lesz cumizavaros a baba?
Hány hónapos kortól lehet mondjuk heti egy alkalommal bevetni a cumisüveg dolgot anélkül hogy bezavarjon a szoptatásban? Itatopoharral nem szeretnénk próbálkozni.
Ezt nem lehet így elmondani
Valakinél sosem zavar be
Lányomnál 1 cumisüvegezés is 6 hetesen
7 hónaposan el sem fogadta...
Inkább nem evett anyatejet
Mmint kilábaltunk a cumizavarból..
Aztán 7 hósan fejt tejet kapott volna kanállal vagy pohárból..
Nem kellet
Kínjukban cumisüvegből is akartak adni
Úgysem kellett
Nekem még a vizet sem akarta elfogadni az üvegből. Több napig próbálkoztam mire elfogadta.
Változó.
Mindenképp próbáld ki előtte nem "éles" helyzetben, hogy elfogadja e egyáltalán.
Nálunk a hűtött vagy fagyasztott anyatejet nem eszi meg egyáltalán. Más baba meg vagy a cumisüveget nem fogadja el, vagy csak bizonyos cumi típusból hajlandó enni.
Cumizavar nálunk nem volt, és több ismerősöm is adott lefejt tejet, vagy tej melle pótlás kellett, és nem lett cumizavar. Nem tudom mennyire lehet gyakori.
Fiam 3hós korában kapott tápszert ha elmentünk valahova. (Otthon csak cicizett, de mashol én nem szoptattam, fejni nem tudtam, így akkor tápszert kapott) cumija is volt, sosem zavart be nekünk semmit.
Gyereke válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!