3 hónapos kislányom az utolsó szopi óta folyamatosan bukik, szerintem minden kijött belőle. Mit tegyek?
Első vagyok megint. Akkor inkább nézesd meg ha aggódsz. Bár nálunk ez 2 hósan kezdődött és a mai napig tart. Voltunk uh-on, dokinál mindenhol, de minden rendben van szerencsére. Mindenhol mindenki azt mondja, hogy a mohóság és a túlkajálás miatt van. 7-8 hós korára kb. kinövi.
De persze lehet hogy a tiédnek más baja van esetleg.
De drukkolok, hogy ne legyen!!
Ha megnyugszol inkább vidd el dokihoz!
Főleg azért parázok, mert a 2hós UH-n epekövet találtak nála!!!!! Ezért vagyok nagyon óvatos és ha bármi szokatlant tapasztalok, inkább szólok. Nem baj, ha kicsit túlaggódósnak tartanak... inkább ez, minthogy esetleg ne vegyünk észre valami komolyabbat!
További szép napot!
Szia!
Nyugodtan vidd orvoshoz ha az megnyugtat!
Csak leírom én mit tapasztaltam!Amikor növekedés ugrásuk van a babáknak,a szervezetüknek már szükségük van a több táplálékra,de a kis gyomruk nem bírja befogadni a többet,csak idővel mikor kitágul a megfelelő mennyiséghez!Nálunk ugyanez volt 3 és 6 hetesen majd 3 és 6 hósan is!2-3 napig tartott,mire már nem bukott!Persze az elején én sem gondoltam erre csak később addig én is aggódtam miért van!De nálunk bebizonyosodott hogy tényleg csak növekedés ugrásoknál fordul elő!
De én i sinkább feleslegesen megyek,minthogy valami baj legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!