Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejtermelődésre utaló jel...

Tejtermelődésre utaló jel lehet ez?

Figyelt kérdés
A mellbimbómban fehér kis pöttyök vannak a bőr alatt.
2010. aug. 2. 10:05
 1/5 xStefix ***** válasza:
Nem nagyon értem a kérdésed.. A kis fehér pöttyök a tejcsatornák kivezetőnyílásait jelzik. Ha ezeket látod, akkor gondolom szoptatsz már. Ilyenkor már megvolt a tejbelövellés (az 1. alkalom, amikor elkezd a melled "rendesen" termelni) és innentől folyamatosan, 24 órában termeled az anyatejet.
2010. aug. 2. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:
33 hetes vagyok,nem indult meg még a tejem.Aggódok,mint bárki más, hogy lesz e egyáltalán és bíztató jeleket keresek.
2010. aug. 2. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a két terhességem alatt egyszer sem indult meg a tejem. Sőt egyéb más jelei sem voltak, hogy lenne-e tejem!?

De ezen előre egyáltalán nem izgultam, szerintem te se tedd.

Amikor megszültem, és mellre tettem a babókat, akkor indult be a tejtermelés. Ezen előre ne aggódj, neked is lesz tejet!

Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok!

2010. aug. 2. 15:37
 4/5 xStefix ***** válasza:
Bíztató jelek lehetnek a terhesség alatt, szoktak is lenni általában (mellnagyobbodás, bimbóérzékenység, tejcsorgás), de hogy ebből később mi lesz, azt előre nem lehet megmondani. De bizakodni mindig kell, én is csak ezt tudom tanácsolni!
2010. aug. 3. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a 40. héten szültem, de egész terhesség alatt SEMMI jel nem utalt arra, hogy termelődne a tej. A kórházban a 3. nap szépen megindult a tej, azóta szopizik a babám.

Vagyis: nem kell, hogy a terhesség alatt bármilyen jel is legyen, a szülés alatt és után termelődő hormonok és a szoptatás fogja beindítani a tejet.

2010. aug. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!