Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Volt olyan nálatok,hogy...

Volt olyan nálatok,hogy fogzás miatt nem szopik?

Figyelt kérdés
7hónapos eddig jól szopó baba hirtelen nem fogadja el a cicit. Felső metszőfog be van duzzadva. Alsó 2 fog kinnt van,ott nem volt ilyen problémám. Félek hogy apadni fog a tej és el is megy. Meddig tarthat ez az állapot? Elfordítja fejét és sír. Eddig a cici volt neki a mindenre gyógyír. Hajnali 2óra óta egyszer evett. Fejtem mert nagyon bedurrant a mellem.

2020. jún. 14. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem négy hónapos babám csinálja ezt, úgy fogadta el, hogy előtte egy hűthető rágókával enyhítettem a fájdalmat.
2020. jún. 14. 16:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Kipróbálom,köszönöm. Már kezdek beparázni,hogy mi lesz. Most megint fejek és megpróbálom fecskendővel megetetni. Cumisüveg azért nem játszik,mert sose használtunk,nem iszik belőle.
2020. jún. 14. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Vizet azért iszik? Mert ilyen időben hamar kiszárad, ha se cici, se helyette víz.

Nálunk fogzás nem, de torokfájás okozott sztrájkot. Akkor nurofennel kentem az ínyét, plusz fecskendőből is kapott tejet (5 hónapos volt) és újra és újra kínáltam

2020. jún. 14. 17:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Kevés vizet meg tudok vele itatni. Nem túl sokat. Áhhh már kezdek ideges lenni. Se cici,se víz ez így nagyon nem jó. Mindig van min aggódni. Most aludt délután és félálomba cicizett picit. Annak örültem. Remélem pár napnál tovább ez nem tart. Holnap menni kell a védnőhöz,kíváncsi vagyok mit javasol. Csak most vasárnap nem akartam zavarni. Ezért kértem a ti segítségeteket.
2020. jún. 14. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Tudom, hogy most le leszek pontozva,de én már régen adtam volna neki nurofent... könnyen kiszáradhat. Inkább egy kis fájdalomcsillapító, minthogy gond legyen. Sosem értettem, hogy miért kell kínlódtatni a gyereket,ha van a fájdalomra meg a problémára megoldás. Ezt most nem feltétlenül rád értettem kérdező,mert az sem jó,ha állandóan nyomják a fájdalomcsillapítót a gyerekbe,de ebben az esetben már indokolt lehet.
2020. jún. 14. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igazad van,azt nem írtam le,hogy az elmúlt két napban többször is adtam neki,mert nagyon sírt. Ezért nem mertem megint. De most estére adtam és szopott is meg el is aludt. Remélem nem csinálja ezt sokáig,hogy nem cicizik. Vigyáznom kell a nurofennel,mert azt tudom hogy nem szabad sokszor használni. De én is úgy éreztem megint indokolt. Hát holnap megbeszélem ezeket a védőnővel,hogy mi van akkor ha ez a fájdalom akár hetekig is elhúzódik. Köszönöm válaszod!
2020. jún. 14. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet fogzàs miatt. Fèlàlomban, meg èjjel pròbàld többet szoptatni. Ha tudsz fejni, lehűtött, de nem jèghideg anyatejet kìnàlhatsz neki kiskanàlbòl vagy pohàrbòl, az az ìnyèt is hűti.
2020. jún. 15. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!