Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem akar szopizni?

Miért nem akar szopizni?

Figyelt kérdés

Teljen olyan jelét mutatja mintha éhes lenne. Keresi a cicit. Minden bekapna ami oda ér az arcához.

De ha a cicit adnám a szájába csak sírni kezd, de még csak meg sem próbál szopizni. Ezt szinte minden nap eljátssza. Főleg este. Pedig általában minden rendben az evéssel. Cumisüveget nem kap. Csak néha cumit.

2008. nov. 22. 22:03
 1/9 A kérdező kommentje:
7hetes kislány
2008. nov. 22. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az en kisfiam is szokott igy csinalni, es rajottem, olyankor faj a hasikaja. A szajaba veszi a cicit, de nem szopik belole, csak huzza-nyuzza. Nem latsz rajta hasfajasra utalo egyebb jeleket?
2008. nov. 22. 22:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Előtte nem sír. Csak ha próbálom neki adni. Nem húzza magát össze. Ha sír is akkor inkább kifeszíti magát.

Ha a hasa fáj akkor összehúzná magát nem? Na meg folyamatosan sírna, nem?

2008. nov. 22. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen idokozonkent szokott szopizni?
2008. nov. 22. 22:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Mostanában eléggé változó.

Most szokott rá az éjszaka átalvására.

4óránál többet biztos nem vár napközben. Van hogy csak kettőt.

Mikor kéri adom. :)

2008. nov. 22. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
én olyankor leveszem a ciciről megbüfiztetem kicsit emelgetem a lábait nem pukik bántják e.Megpróbálom megnyugtatni majd ujra cicire teszem.Általában segít.
2008. nov. 23. 08:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, de sajnos nem jöttem rá, hogy miért. Már szoptatási tanácsadóhoz is fordultam, ő sem tudott segíteni. Nekünk is inkább este csinálta, teljesen kiborultam tőle. Viszont csak néhány napig tartott, aztán úgy, ahogy jött, el is múlt. 1 hónap múlva megint csinálta pár napig. Ne add fel, kicsit később próbáld meg megint megetetni, vagy kínáld oda a másik melled. Kb. fél órás, órás bőgés után az bevált. Kitartás! El fog múlni!
2008. nov. 23. 13:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen. Ő is esténként csinálj, de nem mindig. Ha kisírja magát, akkor vagy elkezd enni vagy elalszik.
2008. nov. 23. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ugyan ezt csinálta a pici lányom. Én azt csináltam egy darabig, hogy elaltattam a kezembe ilyenkos, és utána tettem cicire. Gyönyörűen evett alvás közben. Próbáld meg, nem vesztesz semmit, és lehet hogy nála is bejön. Ja és fekve etettem már este!!!

Sok sikert és jó egészséget kívánok!

2008. nov. 24. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!