Kinek mikorjött meg szoptatás alatt vagy csak szoptatás abbahagyása után jött meg?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 20:21
3/13 anonim válasza:
23 honapos volt, meg szopizott utana nehany honapot.
4/13 anonim válasza:
8 hónappal szülés után jött meg a menzeszem. Rendszeres is lett. 2 évig szoptattam.
5/13 anonim válasza:
1. szülés után 4 hónappal jött meg először, már nem szoptattam akkor (11 hetes koráig volt tejem, addig sem sok)
2. szülés után 2 hónappal (napra pontosan 2 hónapos volt), aktívan szoptattam még, kizárólag anyatejes volt még akkor
6/13 anonim válasza:
10 hónapos korában, amikor már csak reggel és este szoptattam.
7/13 anonim válasza:
Szerdán lesz 7 hetes a fiam, tegnap megjött..Mondhatom, mennyire örülök. Szoptatok. Remélem még sokáig :)
8/13 khniki válasza:
6,5 hónapos volt, előző hónapban már voltak jelek, kis barnázás. Már csak reggel-este szoptattam.
9/13 anonim válasza:
8 hetesek voltak az első menstruációmnál, hamar meg is fogantak a kistesók, hála Istennek. 😊
10/13 anonim válasza:
Tegnap lett 7 hetes a kislányom és meg is jött a menzeszem. 100%anyatejes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!