Omega3 halolaj kapszulát lehet szedni mig szoptatok?
Figyelt kérdés
Volt vérvételem amiből ma kiderült hogy magas a koleszterinem,diétáznom kell.Arra gondoltam hogy szedném ezt a kapszulát,de nem tudom lehet e szedni szoptatás alatt.Igaz nem sok tejcsim van sajnos,de azért kicsiket szopik még a kislányom.2010. júl. 26. 20:12
2/7 anonim válasza:
Lehet.Én terhesség alatt és szoptatás alatt is szed(t)em. Sőt még ajánlott is.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. júl. 27. 07:19
4/7 anonim válasza:
Igen, kísérletek bizonyítják, hogy azok a babák intelligensebbek lesznek, akiknek az anyukájuk szoptatás alatt omega3-at szedett.
5/7 anonim válasza:
IGEN IGEN IGEN!!
Nekem egy szoptatási tanácsadó javasolta, mert már 3 mellgyulladásom volt (2-3 hetente ismétlődött). Nem tudom, hogy a kapszulától-e, de 1 hónapja nem voltam beteg (mióta szedem). Szóval nagyon is ajánlott szedni!!
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom az IGEN-ek táborához.Én is szedtem és szedem szoptatás alatt is,ha javasolhatom szedjél nyugodtan lecitin kapszulát is,az is nagyon hasznos neked is és a babádnak is szoptatás alatt.Olvass utána a neten.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok!
2010. júl. 29. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!