Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Abbamarad valaha a tejfolyás?

Abbamarad valaha a tejfolyás?

Figyelt kérdés

Két nap múlva lesz három hetes a babám. Csak anyatejes. Ha kicsit tovább alszik, mindkét mellemből spriccel a tej, ez eddig még gázabb volt mert 'gyógyítás' miatt topless járkáltam/aludtam, mindent összetejezve. Most próbálok melltartót hordani de sűrűn kell cserélni a betétet. Plusz ugye amikor az egyik mellből eszik, a másik folyik.

Ez nektek mikorra múlt el/mérséklődött?

2020. márc. 14. 21:04
1 2
 11/11 khniki ***** válasza:

Amikor beáll a kereslet-kínálat, abbamarad. Jó erős tejleadó reflexed lehet. :) Viszont mellszívót nem ajánlok, mert azzal csak azt éred el, hogy a tested azt higgye, még több tej kell. Úgy sosem fog beállni.

Nekem a 3. hónap környékén állt be, de előtte már több mellgyulladásom is volt, amik miatt másképp kellett szoptatnom. Addig utánam is mindenhol tejes volt a padló, az ágy, a ruháim. Melltartót nem bírtam hordani 4 hónapig.

2020. márc. 16. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!