Szoptatós anyukák hogy alszotok, hogy ne legyen minden tejes?
Figyelt kérdés
Folyik a tejem reggel-este. Hogy alszotok, hogy ne legyen minden tejes? Nappal mit viseltek?
2 hetes a babám.
2020. márc. 11. 11:45
1/10 anonim válasza:
Melltartóbetét, esetleg egy plusz vastag törölköző magam alá. Amikor már csak szoptatás közben folyt az épp nem használt oldal, akkor oda betűrtem addig egy pelenkát, amíg sorra került.
3/10 anonim válasza:
Szoptatós melltartót hordtam (puha, nem merevítős) hozzávaló betéttel. Vagy amikor még nem volt, törölközőt terítettem magam alá. De bármit csinálsz, a szag érződik sajnos. Ha felébredsz arra, hogy folyik, fejd le a tejet.
4/10 anonim válasza:
Sportmelltartóban melltartó betéttel.
5/10 anonim válasza:
Szoptatós trikó melltartóbetét.
Hál Istennek Babám jó idoközönként kel.
Nem fejek,
Kibírtam.. csak kézzel fejtem rá zuhany alatt a kórházban...
Jelenleg 2 gyereket is szoptatok...rengeteg tejem van, de így hamar beállt a kereslet kínálat.
Első babánál azt gondoltam fejnem kell, mert amúgy vagy nem lesz tejem vagy mellgyulladásom lesz
Sokkal nehezebben állt be a kereslet kínálat
6/10 anonim válasza:
Éjjelre én tetrapelust használtam, nem volt az a melltartóbetét ami elég volt ha bealudtunk.
7/10 anonim válasza:
Szia én sima melltartót veszek fel és lehet hülyén hangzik de én sima betétet ragasztok bele éjszakait lidl-be veszem 400ft 20sb-os és úgy csinálom hogy félbe vágom és úgy ragasztom bele hogy fedje egymást így az egész melltartóban benne van nekem 3 hós kora óta végig alussza az éjszakát és általában ki bírja reggelig.
8/10 khniki válasza:
Semmit sem bírtam elviselni magamon 3 hónapig. Folyt, hát folyt. Kimostam. Ha el kellett mennem, a pólóba ragasztottam melltartó betétet.
9/10 anonim válasza:
Melltartó, betét, meg volt, hogy körbetekertem magam törölközővel, az első gyerekkel rémes volt, így is minden átázott. Nyugi, pár hét, és elmúlik.
10/10 anonim válasza:
Minden 2.órában eszik a pici, szóval mindig a másikat megfejem kicsit. Tudom, hogy így sose áll be a kereslet-kínálat, de rosszul vagyok attól, hogy mindenfele szétfolyik. Kétnaponta leadom, később meg majd fagyasztom, hogy 6-8 hónapos kortól neki tudjam adni vmilyen formában(főzelék, puding, mittom:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!