Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák hogy alszoto...

Szoptatós anyukák hogy alszotok, hogy ne legyen minden tejes?

Figyelt kérdés

Folyik a tejem reggel-este. Hogy alszotok, hogy ne legyen minden tejes? Nappal mit viseltek?

2 hetes a babám.

2020. márc. 11. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Melltartóbetét, esetleg egy plusz vastag törölköző magam alá. Amikor már csak szoptatás közben folyt az épp nem használt oldal, akkor oda betűrtem addig egy pelenkát, amíg sorra került.
2020. márc. 11. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
2020. márc. 11. 11:53
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Szoptatós melltartót hordtam (puha, nem merevítős) hozzávaló betéttel. Vagy amikor még nem volt, törölközőt terítettem magam alá. De bármit csinálsz, a szag érződik sajnos. Ha felébredsz arra, hogy folyik, fejd le a tejet.
2020. márc. 11. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sportmelltartóban melltartó betéttel.
2020. márc. 11. 12:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatós trikó melltartóbetét.

Hál Istennek Babám jó idoközönként kel.

Nem fejek,

Kibírtam.. csak kézzel fejtem rá zuhany alatt a kórházban...

Jelenleg 2 gyereket is szoptatok...rengeteg tejem van, de így hamar beállt a kereslet kínálat.

Első babánál azt gondoltam fejnem kell, mert amúgy vagy nem lesz tejem vagy mellgyulladásom lesz

Sokkal nehezebben állt be a kereslet kínálat

2020. márc. 11. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Éjjelre én tetrapelust használtam, nem volt az a melltartóbetét ami elég volt ha bealudtunk.
2020. márc. 11. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia én sima melltartót veszek fel és lehet hülyén hangzik de én sima betétet ragasztok bele éjszakait lidl-be veszem 400ft 20sb-os és úgy csinálom hogy félbe vágom és úgy ragasztom bele hogy fedje egymást így az egész melltartóban benne van nekem 3 hós kora óta végig alussza az éjszakát és általában ki bírja reggelig.
2020. márc. 11. 15:12
 8/10 khniki ***** válasza:
50%
Semmit sem bírtam elviselni magamon 3 hónapig. Folyt, hát folyt. Kimostam. Ha el kellett mennem, a pólóba ragasztottam melltartó betétet.
2020. márc. 11. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Melltartó, betét, meg volt, hogy körbetekertem magam törölközővel, az első gyerekkel rémes volt, így is minden átázott. Nyugi, pár hét, és elmúlik.
2020. márc. 11. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden 2.órában eszik a pici, szóval mindig a másikat megfejem kicsit. Tudom, hogy így sose áll be a kereslet-kínálat, de rosszul vagyok attól, hogy mindenfele szétfolyik. Kétnaponta leadom, később meg majd fagyasztom, hogy 6-8 hónapos kortól neki tudjam adni vmilyen formában(főzelék, puding, mittom:D).
2020. márc. 12. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!