Szoptatás alatt a fahéjat is kerülni kell vagy azt nem? Mézes krémest ennék, de nem tudom az árt -e a picikém pocijának!?
Próbáld ki és majd kiderül.
Nincs általános tiltólista szoptatás idején sem.
Ha van a családban ételallergiás, akkor azokat az ételeket, anyagokat érdemes elkerülni, de a többit nem kell.
(Egyébként a mézes krémesben én hamarabb félnék a tejes résztől, mint a fahéjtól. A tejtermékek vezetik az allergiás listát.)
Én mindent ehetek, a babámat még a káposzta sem viseli meg :)
Az allergia meg: szinte semmit nem ehetnénk, ha azon múlna!
Egyél bármit, ami jól esik. Szerintem.
Csak akkor legyél óvatos, ha van nálatok tejallergiás!
Egyébként még az allergia-kockázat sem kizáró ok, de mindenképp fokozott körültekintést igényel!
De sajna végső soron úgyis élesben derül csak ki, hogy lesz-e gond vagy sem.. :-S
Nálunk a tej ütötte ki, az egész arca tele volt pattanás szerű piros kiütésekkel. Még a fülén is volt, elég feltűnő! :-)
Észre fogod venni rögtön, aztán majd kísérletezhetsz, hogy a tejes dolgok vagy a fahéj, de lehet, hogy nem is lesz rá szükség! Egyél nyugodtan, amit kívánsz, amúgy egy darab sütitől lehet, hogy akkor sem lesz baja. Én nagyon sok tejet ittam és az volt a baj. Utána teljesen leálltam, amíg el nem múltak a kiütések a babámról és aztán fokozatosan vissza is vettem a tejtermékeket, csak mértékkel. Azóta semmi baja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!