Nyaralni vagyunk, és nem elég a tejem. Milyen tápszert vegyek sűrűn bukós 2hós kislányomnak?
Tudom fel kell iratni,de előző babám nem volt bukós.A dokinő akkor is tőlem kérdezte milyen márkájút írjon.Akkor nem ismertem annyira ezeket a termékeket,Bebát írt,aztán áttértünk a Mildibére,mert azt jobban szerette,jobban ízlett neki.A Mildibéből van bukós babáknak tápi?
Köszönöm a segítséget!
Szia! HA-sat vegyél mindenképp!
Az én babám Bebát kap kiegészítésként.
Kedves 9:27es.
Kislányomnem túl elégedett sírdogál szinte minde 2.-3. evés után,egy nap csak 2-3szor elégedett igazán.Utána fejek,de nem igazán van mit,tehát jól kiszívja mindkettőt.Még próbálok mindent megtenni a dolgot illetően még többet iszok,van homeos bogyóm,és görögszénamag tea is (a laktoherbtől fáj a hasa).
Csak megnyugtatás képp szeretnék venni,de remélem még be tudom valahogy serkenteni:-))
A bukogatást nem a tápszer fogja ám megoldani (sőt, még kezelni se nagyon), hanem az idő... Jó kis reklámtrükköket eszelnek ki a gyártók. :(
Ha nagyon muszáj, HA-st vegyél, de recept nélkül jól meg fogja kurtítani a pénztárcád.
Szoptass csak minél gyakrabban, harjá! Remélhetőleg pár ilyen nyűgös nap után már érezheted, hogy nő a mennyiség. :)
Én kérdzetem, hogy miből gondolod, nem elég a tejed
Azért mert nem elégedetten sírdogál, ezer baja lehet, meleg, hasfájás, front, környezetváltozás.
De ha mindeképpen tápszert akarsz,nem tudom merre nyaraltok-gondolom belföldön- menj el ott egy gyrekorvoshoz vagy gyerekorvosi ügyletre és irass fel tápszert vele, ne csak úgy vegyél.
Meg az ára sem ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!